Η Sony Mobile ανακοίνωσε επίσημα το νέο Xperia XZs στην MWC 2017 σήμερα το πρωί. Το Xperia XZs έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το περσινό Xperia XZ, που σημαίνει ότι έχουμε και φέτος μεταλλική κατασκευή. Η μεγάλη προσθήκη είναι στην κάμερα με τον αισθητήρα Motion Eye της Sony, ο οποίος είναι ικανός για 960fps καταγραφή βίντεο, δηλαδή σούπερ αργή κίνηση. Ο αισθητήρας είναι ο πρώτος στο κόσμο που ενσωματώνει αυτόνομη RAM στο εσωτερικού του και είναι ικανός για 5 φορές πιο γρήγορη συλλογή δεδομένων.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν S-Force μπροστινά ηχεία για surround ήχο, Corning Gorilla Glass, αντοχή στο νερό και ένα βύσμα ακουστικών 3,5mm. Το Xperia XZs θα φτάσει σε τρία χρώματα – Μπλε, μαύρο και ασημί.

Η συσκευή έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών με ανάλυση FullHD και η Sony έχει επιλέξει τον περσινό Snapdragon 820 επεξεργαστή, σε συνδυασμό με 4GB RAM και 32GB ή 64GB επιλογές, επεκτάσιμες με microSD. Επίσης, η μπαταρία του είναι στα 2900mAh και το τηλέφωνο τρέχει Android 7.0 Nougat.

Πάμε όμως και στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι, που δεν είναι άλλο από την κάμερα του. Το νέο Sony Xperia XZs έρχεται με μια κάμερα στα 19MP (ExmorRS) μεγέθους 1/2.3″ και δυνατότητα καταγραφής 4Κ βίντεο με SteadyShot 5-αξόνων για ψηφιακή σταθεροποίηση. Ο φακός υποστηρίζει έξυπνη και αυτόματη εστίαση με λέιζερ, ενώ υπάρχει και ένας αισθητήρας RGBC-IR για φυσική απόδοση χρωμάτων. Μπροστά υπάρχει επίσης μια κάμερα η οποία είναι στα 13MP με ευρυγώνιο φακό 22mm.

Το Sony Xperia XZs αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου 2017 στην τιμή των $699.99.

Το άρθρο είναι υπό ανάπτυξη…

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.