Η Xiaomi ξεκίνησε τη διάθεση του HyperOS 3.1 και οι πρώτες συσκευές έχουν αρχίσει να παίρνουν σταδιακά της αναβάθμιση, καθώς εξαπλώνεται σε όλο και περισσότερες συσκευές. Η νέα αναβάθμιση θα φτάσει σε περισσότερες συσκευές τις ερχόμενες εβδομάδες.
Έτσι, έχουμε την λίστα με τις πρώτες συσκευές που έχουν ξεκινήσει να αναβαθμίζονται στην παγκόσμια αγορά σε HyperOS 3.1, ενώ σύντομα περιμένουμε να γεμίσει με πολύ περισσότερες συσκευές.
Οι συσκευές Xiaomi, POCO και Redmi που αναβαθμίζονται σε HyperOS 3.1
- Xiaomi 17
- Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Pad 7
- Xiaomi Pad 7 Pro
- Xiaomi Pad 7 Ultra
- Xiaomi Pad 7S Pro
- Redmi Pad Pro
- POCO F7 Pro
- POCO Pad
Προς το παρόν η λίστα δεν είναι τόσο μεγάλη και περιλαμβάνει συσκευές που ανακοινώθηκαν αρκετά πρόσφατα και συσκευές με δυνατές πωλήσεις. Φυσικά, όσο γεμίζει η λίστα, θα σας ενημερώνουμε με όλες τις συσκευές που ξεκινάνε να αναβαθμίζονται.
Αν έχετε μια συσκευή από αυτές, πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις>About Pone και να πατήσετε στο λογότυπο του HyperOS, ώστε να κάνετε έλεγχο για νέες εκδόσεις. Όπως πάντα, η αναβάθμιση έρχεται σε κύματα, οπότε αν δεν βρει κάποια αναβάθμιση δοκιμάστε και τις επόμενες ημέρες.
Το Google Messages απέκτησε επιτέλους Κάδο απορριμμάτων και σώζει από λάθος διαγραφές
Τι νέο φέρνει το νέο HyperOS;
Το HyperOS 3.1 βασίζεται στο Android 16 και φέρνει αρκετές λειτουργίες όπως το HyperIsland στα tablet της εταιρείας, καλύτερα animations, καθώς και αρκετές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες που έχει ετοιμάσει η εταιρεία.
Με την αναβάθμιση έρχεται και υποστήριξη για τα Apple AirPods, μαζί με υποστήριξη Spatial Audio για αυτά. Αλλαγές έχουμε και στα γραφικά των πρόσφατων εφαρμογών, με νέο στυλ εμφάνιση για πιο εύκολο multitasking.
Το HyperOS 3.1 φέρνει και τα Super OTA updates, που κάνει εγκατάσταση της αναβαθμίσεις με πολύ μικρότερους χρόνους επανεκκίνησης και με ελαχιστοποίηση των σφαλμάτων. Αλλαγές έχουμε και στην οθόνη κλειδώματος που πλέον θα ενσωματώνει περισσότερα διαδραστικά στοιχεία στο HyperIsland, για πιο καλή και πιο γρήγορη εμπειρία χρήσης.
Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα της Xiaomi, που την φέρνει πιο κοντά στο HyperOS 4, το πρώτο λειτουργικό της εταιρείας που θα έχει ξηλώσει όλα τα κατάλοιπα του MIUI, ενώ θα ενσωματώνει τα δικά της API, αντί για της Google, παραμένοντας όμως συμβατό με Google services.
Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.































![Samsung Galaxy S26 Ultra Review: Είναι τελικά Ultra; [Βίντεο] Galaxy S26 ultra review](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2026/03/Galaxy-S26-ultra-review-218x150.webp)















