To Χ (πρώην Twitter) από σήμερα το μεσημέρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ενώ οι δυσλειτουργίες συνεχίζονται μέχρι και τώρα, με τους χρήστες να μην μπορούν να δουν αναρτήσεις και προφίλ χρηστών. Οι αναφορές είναι πλέον χιλιάδες και ακόμα και την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο προσπαθούμε να δούμε συγκεκριμένα προφίλ και πρέπει να πατήσουμε reload πολλές φορές για να φορτώσουν.

Τα προβλήματα καταγράφηκαν και στο DownDetector, με χιλιάδες χρήστες  να δηλώνουν πως έχουν προβλήματα με την υπηρεσία. Τα προβλήματα έχουν μειωθεί σημαντικά αυτές τις ώρες, όμως εξακολουθούμε να βλέπουμε προφίλ και feed να μην ανοίγουν χωρίς απανωτές ανανεώσεις της σελίδας.

Μέχρι στιγμή η εταιρεία δεν έχει κάνει δηλώσεις για τους λόγους που έχουν οδηγήσει σε αυτές τις δυσλειτουργίες, ούτε για το πότε θα δούμε πλήρη αποκατάσταση της υπηρεσίας.

Τρεις νομπελίστες εφηύραν ένα νέο υλικό που μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Με αρκετές εταιρείες να βασίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επικοινωνία τους με το κοινό και για την προώθησή τους, καταλαβαίνουμε πως τα προβλήματα σε αυτές τις πλατφόρμες έχουν μεγαλύτερες προεκτάσεις από την απλή κοινωνική δικτύωση. Φαντάζομαι, ελάχιστοι χρησιμοποιούν το X για την επικοινωνία τους με τους οικείους τους, πόσο μάλλον όταν το X (Twitter) έχει γίνει ένας τόπος γεμάτος trolls για κάθε πολιτική θέση.

Σύντομα ελπίζουμε να διορθωθούν τα προβλήματα, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα.

X Twitter down

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.