Εκτός από το Doogee S100 Pro το οποίο αποσύρθηκε από την Ελληνική αγορά σύμφωνα με σχετικό ΦΕΚ που εκδώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το  ΦΕΚ Τεύχος Β 6834/18.12.2025 πρόκειται για την Wi-Fi κάμερα V380 PRO Q11X-F, αγνώστου κατασκευαστή.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ, οι ισπανικές αρχές αποφάσισαν την απόσυρση της εν λόγω έξυπνης κάμερας, καθώς το προιόν δεν συμμορφώνεται με τη νομοθεσία. Παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα:

Η μη συμμόρφωση του προϊόντος έγκειται στην μη πλήρωση ουσιωδών απαιτήσεων της Οδηγίας 2014/53/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και ειδικότερα στην μη εξασφάλιση των προβλεπόμενων σχετικά με: α) την υγεία και ασφάλεια των προσώπων και των κατοικίδιων ζώων (άρθρο 3.1.α) και β) το επαρκές επίπεδο ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας

Για τους λόγους αυτούς, η Εθνική Επιτροπή Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών αποφασίζει την απόσυρση της έξυπνης κάμερας wifi (Smart Net Camera) με εμπορική ονομασία V380 PRO Q11X-F, αγνώστου κατασκευαστή από την ελληνική αγορά, που περιλαμβάνεται στην κοινοποίηση 2014/53/EU-E250319-20971 στο σύστημα ICSMS και καλεί τους οικονομικούς φορείς που διαθέτουν στην αγορά το εν λόγω προϊόν να προχωρήσουν στις απαραίτητες άμεσες ενέργειές τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗodigostoupolit
Προηγούμενο άρθροΤι σημαίνει το μπλε χρώμα στα καλώδια Ethernet
Επόμενο άρθροΠώς αλλάζει ο τρόπος αξιολόγησης περιεχομένου στα YouTube Shorts
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.