Ένας δικηγόρος του Harvard δημοσιεύει την τοποθεσία της Γης που ισχυρίζεται ότι υπάρχει βάση εξωγήινων με εκατοντάδες UFOs από το διάστημα. Η προσπάθεια αναζήτησης εξωγήινης ζωής έχει απασχολήσει την ανθρωπότητα για δεκαετίες, με τη NASA μάλιστα να έχει λανσάρει πολλά προγράμματα σε μια προσπάθεια να δώσει απάντηση στο εν λόγω μυστήριο.

Η μεγάλη ηλικία θα μπορούσε να φταίει για πιθανές ασυναρτησίες του Daniel Sheehan, ωστόσο το techmaniacs.gr οφείλει να μεταφέρει τι υποστηρίζει. Ο Daniel Sheehan εργάζεται από κοινού με το The Disclosure Project, έναν οργανισμό που έχει στηθεί περισσότερα από 30 χρόνια πριν με στόχο να αποκαλύψει τη γνώση της αμερικανικής κυβέρνησης για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

Στα πλαίσια μιας παρουσίασης εκ μέρους του Ινστιτούτου New Paradigm, του οργανισμού που ίδρυσε για να προσπαθήσει να αποκαλύψει τα υποτιθέμενα μυστικά, ανέφερε: «Αυτά τα διαφορετικά είδη έχουν βάσεις εδώ στον πλανήτη μας, ψηλά στις απομακρυσμένες ορεινές περιοχές όπου βρίσκονται μακριά από όλες τις παρατηρήσεις των ανθρώπων και πολύ αξιοσημείωτα κάτω από τους θαλάσσιους πυθμένες του πλανήτη μας».

Yπάρχει μία βάση εξωγήινων από αυτές, ακριβώς κάτω από την Baja, κάτω από τα νότια του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, σε ένα μέρος που ονομάζεται Isla Guadalupe.

βάση εξωγήινωνΤο USS Nimitz τοποθετήθηκε εκεί για να τα παρακολουθεί και έχουν ανακαλύψει πάνω από 100 από αυτά τα UFO που έρχονται και φεύγουν, κατεβαίνουν από το διάστημα και μπαίνουν κάτω από το νερό σε εκείνο το σημείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο παρακολουθούνται συνεχώς από πυρηνικά υποβρύχια, έχουν αναλυθεί και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αναφέρει. Το Guadalupe Island είναι ηφαιστειογενές νησί που ανήκει στο Mexico και οι μόνοι που έζησαν εκεί είναι επιστήμονες, στρατιωτικό προσωπικό με μετεωρολογικούς σταθμούς και κάποιοι ψαράδες.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.