Για 3 ημέρες όλο το What’s UP μπορεί να έχει απεριόριστα δεδομένα για όλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου DATAΚΛΥΖΕΣΑΙ από ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA για να μπορείς να κάνεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου online, χωρίς περιορισμούς, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Η καλύτερη προσφορά στο What’s Up για 6 ολόκληρους μήνες

Ενεργοποίησε την προσφορά από τις 21 Οκτωβρίου!

• Η προσφορά είναι διαθέσιμη για συνδρομητές WHAT’S UP, μπορεί να ενεργοποιηθεί από την Δευτέρα 21/10 00:00:00 έως την Δευτέρα 28/10 23:59:59.
• Για συνδρομητές καρτοκινητής τα απεριόριστα GB έχουν ισχύ από Παρασκευή 25/10 18:00:00 έως την Δευτέρα 28/10 23:59:59.
• Για συνδρομητές καρτοκινητής η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον μία ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από τις 20/09/2024 και μετά.
• Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά.
• Το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο στην περιαγωγή.
• Τα ΜB του πακέτου δεν κάνουν rollover με τα ΜΒ άλλων πακέτων.
• Πρώτα καταναλώνονται τα MB της προσφοράς και στην συνέχεια τα υπόλοιπα ενεργά πακέτα.
• Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά για ατομική χρήση. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση της προσφοράς ή χρήση με τέτοιο τρόπο ώστε να επηρεάζει την εμπειρία του δικτύου, η COSMOTE διατηρεί το δικαίωμα μείωσης της ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης ή ακόμα και διακοπής της προσφοράς για τη συγκεκριμένη σύνδεση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η COSMOTE απεριόριστα ΔΩΡΕΑΝ 3 ημέρες χωρίς κόφτες στη ταχύτητα, ενώ η NOVA δίνει απεριόριστα Data 5 Ημέρες 2.90€ με κόφτη μετά από 300GB μένουν τα δεδομένα απεριόριστα αλλά με 8mbps down upload….
    Η COSMOTE έχει σαφώς καλύτερο δίκτυο απο NOVA κιόλας…
    Τα συμπεράσματα δικά σας!
    Επίσης η Nova τα νεα συμβόλαια Unlimited all δεν είναι Unlimited,μετά από 300GB κόφτης στα 8mbps ενώ θα μπορούσες Vodafone συμβόλαιο ή COSMOTE neo πάλι ίδια τιμή με πραγματικά απεριόριστα, καλύτερο δίκτυο χωρίς δέσμευση συμβολαίου…

  2. Μια χαρά με την κόσμους, ειδικά στα πακέτα με τα άπειρα GB.
    Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει τέτοια πακέτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.