Η Google βελτίωσε πρόσφατα την υπηρεσία Google Flights, προσθέτοντας λειτουργίες όπως η εμφάνιση εκπομπών άνθρακα για ταξίδια και επιτρέποντας στους χρήστες να βρίσκουν πτήσεις μέσω χάρτη. Το τελευταίο χαρακτηριστικό κέρδισε την προσοχή όταν οι χρήστες ανακάλυψαν ότι μπορούσαν εύκολα να βρουν φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες. Τώρα, η Google επεκτείνει αυτήν τη δυνατότητα.

Σε μια ανάρτηση, η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο φίλτρο αναζήτησης που ονομάζεται “Cheapest”, σχεδιασμένο να εμφανίζει πτήσεις σε ακόμη χαμηλότερες τιμές. Αυτό το φίλτρο θα εμφανιστεί σε ένα ειδικό tab δίπλα στη γνωστό tab “Best” που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι χρήστες. Η Google αναφέρεται σε αυτές τις επιλογές χαμηλού κόστους ως “δημιουργικά δρομολόγια”. Πολλές από τις φθηνότερες πτήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν αυτομεταφορές, μεγαλύτερες διακοπές, πρόσθετες συνδέσεις ή συνδυασμό διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών πρακτόρων. Αυτά είναι κοινά συμβιβασμούς όταν επιλέγετε εναλλακτικές ταξιδιωτικές λύσεις φιλικές προς τον προϋπολογισμό.

google flights feature

Κατά την ταξινόμηση, κάθε δρομολόγιο παρουσιάζεται σε ένα tab. Η επάνω ενότητα αναφέρει τις καλύτερες αναχωρήσεις πτήσεων ενώ οι φθηνότερες επιλογές εμφανίζονται παρακάτω, με τις φθηνότερες πτήσεις να επισημαίνονται με πράσινο χρώμα και να τοποθετούνται στην κορυφή αυτής της ενότητας. Η επιλογή μια κάρτας ανακατευθύνει τους χρήστες σε ένα λεπτομερές πρόγραμμα πτήσεων, μαζί με συνδέσμους προς την αεροπορική εταιρεία ή τον πάροχο κρατήσεων όπου μπορούν να ολοκληρώσουν τις κρατήσεις τους και να πραγματοποιήσουν πληρωμές.

Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες που μπορεί να δείχνουν το νέο Oneplus 13

Η Google ανακοίνωσε ότι αυτή η νέα λειτουργία ταξινόμησης θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ από αυτήν την εβδομάδα ενώ σχεδιάζει να την διαθέσει και σε άλλες περιοχές τις επόμενες εβδομάδες. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσω του google.com/travel/flights τόσο από υπολογιστές όσο και από κινητά. Είναι επίσης πιθανό η Google να ενσωματώσει αυτήν τη δυνατότητα στο κύριο εργαλείο αναζήτησης στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.