Η σειρά vivo X200 θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα και η εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει τα teasers για να τραβήξει την προσοχή του κοινού. Σήμερα, η εταιρία μας δίνει ένα unboxing βίντεο του X200 Pro, που μας δίνει μια καλή εικόνα για όσα έρχονται, λίγο πριν την ανακοίνωση.

Το βίντεο μας δείχνει το vivo X200 Pro στα τρία χρώματα που θα κυκλοφορήσει, λευκό, πράσινο και μπλε.  Βλέπουμε την νησίδα της κάμερας και την οθόνη, που τελικά είανι micro-quad-curved.

Μαζί έχουμε και φωτογραφίες από τα X200, X200 Pro Mini και X200 Pro, που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό τους.

Παράλληλα, το X200 Pro, στην global έκδοση, εμφανίστηκε στην βάση της SGS Fimko και στο Geekbench, δείχνοντας πως θα έρθουν στην αγορά πολύ σύντομα. Στην καταχώρηση που βλέπουμε στο Geekbench, η συσκευή έρχεται με τον Dimensity 9400 που ανακοινώθηκε σήμερα, μαζί με 16GB RAM.

Το αποτέλεσμα του Geekbench είναι τρομερά δυνατό, πετυχαίνοντας 2755 πόντους στο Single Core και 8.519 πόντους στο multi core. Με αυτό το score, η MediaTek ξεπερνάει τον Apple A18 Pro, που σκοράρει κατά μέσο όρο γύρω στους 8.200 πόντους στο multicore.

Από το Geekbench επιβεβαιώνεται πως η συσκευή τρέχει Android 15, μέσω του Funtouch OS 15 της vivo. Η καταχώριση στο SGS Fimko επιβεβαίωσε ότι και τα τρία τηλέφωνα vivo X200 (V2405A), X200 Pro Mini (V2405DA) και X200 Pro (V2413) θα τρέχουν το Origin OS 5/ FuntouchOS 15.

Η ανακοίνωση των συσκευών αναμένεται να γίνει στις 14 Οκτωβρίου, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια πληροφορίες για την κυκλοφορία τους, τόσο στην Κίνα, όσο και στην Ευρώπη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για τρομερά δυνατές συσκευές, που αν έρθουν στην Ευρώπη με την σωστή τιμή, θα είναι σίγουρα τρομερά ανταγωνιστικές. Τα πρώτα δείγματα από τις κάμερες, ζωγραφίζουν την εικόνα ενός φωτογραφικού υπερόπλου, που σίγουρα θα καλύψει όλες τις ανάγκες των υποψήφιων χρηστών.

Επιτέλους μια λύση στο πρόβλημα των καρκινοπαθών!

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα vivo X200 series. Όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση, όλο και περισσότερες πληροφορίες θα εμφανίζονται.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.