Η ιστοσελίδα moneyonline.gr αναφέρει ένα έξυπνο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα μεταξύ λογαριασμών σας στις Ελληνικές Τράπεζες χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεται προμήθεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο τρόπος είναι απλός μέσω του IRIS και συχνά κάτι που αγνοούν πολλοί είναι ότι πιστεύουν πως δεν μπορείς να μεταφέρεις χρήματα μεταξύ δικών σου λογαριασμών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρυθμίσεις το IRIS στην τράπεζα που θέλεις να δέχεσαι τα χρήματα και τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο αυτά θα πιστωθούν.

H Εθνική ανακοινώνει νέο είδος λογαριασμού για όλους με κόστος μόλις 1 ευρώ

Η ιστοσελίδα συγκεκριμένα αναφέρει:

Άρα, πριν προχωρήσετε στην αποστολή, θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της υπηρεσίας IRIS στο m-banking της τράπεζας στην οποία θέλετε να δέχεστε τα χρήματα.

Εκεί θα πρέπει να ορίσετε το λογαριασμό πίστωσης για το IRIS. Όταν αυτό γίνει, όλες οι εισερχόμενες μεταφορές είτε από δικό σας λογαριασμό σε άλλη τράπεζα ή από τρίτο, θα εκτελούνται στο συγκεκριμένο λογαριασμό.

Αυτός μπορεί να αλλάζει όσες φορές επιθυμείτε. Αλλά μην ξεχνάτε. Για την αλλαγή του, θα πρέπει να μεταβαίνετε στο m-banking της τράπεζας στην οποία εκείνη τη στιγμή θέλετε να δέχεστε χρήματα μέσω IRIS.

Η ρύθμιση αυτή θα παραμένει ενεργή μέχρι την επόμενη φορά που θα ορίσετε λογαριασμό πίστωσης σε διαφορετική τράπεζα.

Έτσι μέσω του IRIS ο χρήστης μπορεί να στέλνει χρήματα τόσο σε τρίτους όσο και στο δικό του λογαριασμό ανέξοδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.