Το iPhone SE 4 αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές του 2025 και επιτέλους θα αποκτήσει νέα εμφάνιση, πιο κοντά στον τρέχοντα σχεδιασμό της εταιρίας. Οι πληροφορίες έρχονται από τον Mark Gurman του Bloomberg, που οι πληροφορίες του συνήθως επιβεβαιώνονται. Ο Gurman, επιβεβαιώνει πως η συσκευή θα ανακοινωθεί στις αρχές του ερχόμενου έτους.

Σύμφωνα με την έκθεση, «Το νέο μοντέλο θα μοιάζει με το iPhone 14, συμπεριλαμβανομένης της εγκοπής στην κορυφή». Αυτό σημαίνει πως το Touch ID μετά από αρκετά χρόνια δεν θα είναι διαθέσιμο σε καμία από τις συσκευές ης εταιρίας. Τα προηγούμενα iPhone SE διέθεταν TouchID για το ξεκλείδωμα της συσκευής, ενώ το νέο μοντέλο θα βασίζεται στο FaceID για αυτή τη λειτουργία.

Ο νέος σχεδιασμός που θα μοιάζει περισσότερο με το iPhone 14, σημαίνει πως η σειρά δε θα έχει τα τεράστια bezels που είχε μέχρι σήμερα, καθώς το iPhone SE ήταν βασισμένο στον σχεδιασμό του iPhone 8. Στο iPhone SE 4 θα δούμε πιθανότατα LCD οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης 60Hz, αν και αυτή η τεχνολογία οθόνης δεν επιτρέπει τόσο μικρά bezels όσο στις συσκευές με OLED Panel.

iphone SE 4 μπαταρία επιδόσεις

Άλλες προσθήκες που θα δούμε στη σειρά, είναι η υποστήριξη MagSafe, ενώ αύξηση θα δούμε και στην χωρητικότητα της μπαταρίας, που είναι λογικό με την αύξηση στο μέγεθος της οθόνης.

Η Samsung ίσως ακυρώσει το Galaxy S26

Σύμφωνα με τον Gurman όμως, η νέα συσκευή θα έρθει με Apple Intelligence, που σημαίνει αυτόματα και 8GB μνήμης RAM, αλλά και την χρήση πιο σύγχρονου επεξεργαστή. Αυτή τη στιγμή, οι μόνοι επεξεργαστές που υποστηρίζουν το Apple Intelligence, είναι οι A17 Pro, A18 και A18 Pro.

Έτσι, θα έχουμε ένα δραματικά ανανεωμένο iPhone SE 4, κάτι που ελπίζουμε να μην έχει μεγάλη αύξηση στην τιμή. Βέβαια, σε τόσο μεγάλες αλλαγές, η Apple τείνει να “αναβαθμίζει” και την τιμή, τουλάχιστον ελπίζουμε να μην είναι μεγάλη η διαφορά. Το σίγουρο είναι πως η τιμή του θα ξεπερνάει τα €500 όταν έρθει στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.