Η Google επιτρέπει πλέον την αυτόματη προσθήκη εισιτηρίων των τραίνων στο Google Wallet αυτόματα από το Gmail. Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αυτόματα θα εισάγει εισιτήρια τραίνων από τον Gmail λογαριασμό σου, μόλις λάβεις το email επιβεβαίωσης.

Επιτέλους γνωρίζουμε πλέον πόσο βάρος έχει όλο το internet! Να πόσο ζυγίζει

Αυτά θα αποθηκευτούν στο Google Wallet μαζί με άλλα πάσα, εισιτήρια ή δωροκάρτες που τυχόν έχεις για να τα έχεις όλα μαζί σε ένα μέρος. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι μόλις εχθές εντοπίσαμε και την επέκταση της web εφαρμογής του Google Wallet και στη χώρα μας.

Τα εξωφρενικά κόστη ενός καταστήματος του skroutz – Δείτε screenshot!

Η εν λόγω ιστοσελίδα πλέον έφθασε και στη χώρα μας αν και μπορεί για κάποιους λογαριασμούς να μην εμφανίζεται, καθώς πρόκειται για μια διάθεση σε στάδια εκ μέρους της Google. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στο wallet.google.com και να δεις αν σου επιτρέπεται η πρόσβαση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.