Αν είσαι από τους χρήστες που χρησιμοποιούν το Paypal για τις συναλλαγές τους θα πρέπει να γνωρίζεις μια πολύ μεγάλη διαφορά στο τρόπο που στέλνεις ή λαμβάνεις χρήματα, γιατί πολλά άτομα στις συναλλαγές μπορεί να το εκμεταλλευτούν για να σε εξαπατήσουν, ειδικά στις αγοραπωλησίες μέσω διαδικτύου.

Ο τρόπος για δωρεάν Cosmote TV για όλους τους συνδρομητές του What’s UP

Συγκεκριμένα, ένα άτομο Α πάει να στείλει χρήματα σε ένα άτομο Β. Κατά τη διάρκεια αποστολής το Paypal θα σε ρωτήσει αν η συναλλαγή αφορά Friends and Family ή αν πρόκειται για αγορά. Αν το άτομο Α επιλέξει το Friends and Family τα χρήματα του ατόμου Β είναι δικά του για πάντα και δεν μπορεί να ανοίξει case στο paypal το Άτομο Α ζητώντας να παρέμβει και να επιλύσει τη διαφορά αν υπάρξει. Αν το άτομο Α στείλει τα χρήματα σαν αγορά αγαθών, τότε το άτομο Α θα μπορέσει να ανοίξει case σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά και είναι καλυμμένος στα πλαίσια της προστασίας που παρέχει το Paypal.

Μπορεί να δεις πολλούς πωλητές online να ζητούν σε περιπτώσεις αγγελιών να τους στείλεις χρήματα σαν Friends and Family. Αν το κάνεις αυτό τελείωσες, δεν υπάρχει προστασία από το Paypal και είναι ένα ξεκάθαρο red flag να αποχωρήσεις από τη συναλλαγή άμεσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Εν ολίγοις μην ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ χρήματα σαν Friends and Family.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.