Εξελίσσοντας τις περσινές κυκλοφορίες, η νέα έκδοση του HUAWEI WATCH Ultimate παρουσιάζει τις νέες δυνατότητες “Advanced Golf Course” και τη βελτιωμένη λειτουργία Expedition, μαζί με ένα νέο πράσινο χρώμα. Η νέα έκδοση φέρνει ένα αποκλειστικό διπλού χρώματος κεραμικό πλαίσιο νανοτεχνολογίας, το οποίο απαιτεί μια πιο περίπλοκη διαδικασία κατασκευής για να δώσει τον όμορφο συνδυασμό λευκού-πράσινου χρώματος που ταιριάζει με την αισθητική του.

HUAWEI WATCH D2: Aνακοινώθηκε το πρώτο στον κόσμο με Συνεχόμενη Παρακολούθηση Αρτηριακής Πίεσης

huawei ultimate green edition

Η ολοκαίνουργια προηγμένη λειτουργία γηπέδου γκολφ προσφέρει ακριβή αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες για τους λάτρεις του σπορ, όπως απόσταση παιχνιδιού, απόσταση βολής, AI Caddy και άλλα.

HUAWEI WATCH GT 5 και GT 5 Pro! Ανακοινώθηκαν και είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει!

Παράλληλα, η νέα λειτουργία Expedition Route Import ενσωματώνεται με την εφαρμογή HUAWEI Health, επιτρέποντας στους χρήστες να εισάγουν διαδρομές. Η Huawei είναι αφοσιωμένη στο να βοηθά τους χρήστες να καλλιεργήσουν έναν τρόπο ζωής ευεξίας και συνήθειες άσκησης μέσω της συνέχισης της παγκόσμιας καμπάνιας “Light Up Your Rings”.

Αξιοποιώντας το σύστημα των Activity Rings και των Επιβραβεύσεων Μεταλλίων, η καμπάνια προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία που βοηθά τα άτομα να ζήσουν μια πιο υγιεινή ζωή.

Επιπλέον, τα wearables της Huawei είναι πάντα σχεδιασμένα ώστε να είναι συμβατά τόσο με smartphone Android όσο και με iOS, για να κάνουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της υγείας και τις λειτουργίες παρακολούθησης αθλημάτων προσβάσιμες σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.