Δεν είναι λες και στο χαρίζουν, αλλά 599 ευρώ για καινούργιο iPhone, 2 ετών μοντέλο, που έχει μπροστά του 5 χρόνια ζωής άνετα, το λες και τεράστια ευκαιρία. Μεταχειρισμένα δεν τα βρίσκεις τα iPhone 14 σε αυτήν την τιμή, και αν τα βρεις δεν είναι σε κατάσταση καινούργιου.

Ο Germanos τρελάθηκε και δίνει όλες τις εκδόσεις του iPhone 14, σε όλα τα χρώματα, με έως 22% έκπτωση. Θα μου πεις μετέφρασε το σε ευρώ να καταλάβω. Η 128GB έκδοση αποό 769 ευρώ πέφτει στα 599, η 256GB είναι στα 739 ευρώ από τα 909 ευρώ – άρα και να σκόπευες να πάρεις το μικρό αγοράζεις τον διπλό αποθηκευτικό και σου μένουν και για θήκη, και το μεγαλύτερο στα 512GB είναι κάτω από χιλιάρικο (999 ευρώ) από τα 1.159 ευρώ.

Δεν το συζητάμε, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να αναφέρουμε τιμές από marketplace, γιατί ήδη για το 128GB ξεκινούν από πολύ πάνω – σχεδόν ένα κατοστάρικο. Να προσθέσουμε, μιας και πολλοί το ρωτάτε, ότι παίζει και απαλλαγή ΦΠΑ, οπότε το ποσό πέφτει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχουμε ιδέα μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμη η προσφορά – μάλλον μέχρι να ξεστοκάρει ο Germanos, αλλά μπορείς να βρεις τα iPhone 14 σε τιμές ΣΟΚ πατώντας το ανάλογο μοντέλο παρακάτω!

Για το iPhone 14 128GB ΠΑΤΑΣ ΕΔΩ
Για το iPhone 14 256GB ΠΑΤΑΣ ΕΔΩ
Για το iPhone 14 512GB ΠΑΤΑΣ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.