Οι οπαδοί των BlackBerry, που λατρεύουν το φυσικό πλήρες πληκτρολόγιο στο κινητό, μπορούν να ξανά ζήσουν τις παλιές καλές εποχές με το Clicks για iPhone. Πρόκειται για μία θήκη που έχει ενσωματωμένο φυσικό πληκτρολόγιο και είναι διαθέσιμη για τα iPhone 14 Pro, 15 Pro, και 15 Pro Max.

Λίγο πριν τη CES 2024, η Clicks παρουσιάζει το νέο της αξεσουάρ, το οποίο θα ξεκινήσει να στέλνει τον Φεβρουάριο, ενώ η έκδοση για το 15 Pro θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο και του 15 Pro Max θα σταλεί την άνοιξη. Η θήκη / πληκτρολόγιο είναι διαθέσιμη σε BumbleBee και London Sky χρώματα.

Το Clicks δεν διαθέτει μπαταρία, συνδέεται στο τηλέφωνο μέσω της θύρας φόρτισης, Lightning ή USB-C, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, έχει κλασικό QWERTY πληκτρολόγιο, προσφέρει πρόσβαση στα emoji, έχει built-in backlight φωτισμό, και επιτρέπει τη φόρτιση του smatphone.

Η Clicks στέλνει το πληκτρολόγιο των iPhone σε όλον τον κόσμο με κόστος αποστολής 15 δολάρια για την Ευρώπη. Η έκδοση για το 14 Pro και του 15 Pro κοστίζουν 139 δολάρια και ζυγίζουν 62 γραμμάρια. Από την άλλη, η έκδοση για το 15 Pro Max ζυγίζει 65 γραμμάρια και κοστίζει 159 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.