Μια νέα πιστοποίηση από το Κέντρο Ποιότητας της Κίνας αποκαλύπτει ότι όλα τα μοντέλα iPhone 16 υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση έως 45W μέσω της θύρας USB-C. Αυτό είναι περίπου 50% ταχύτερο σε σύγκριση με τη σειρά iPhone 15, η οποία έφτανε το πολύ 29W.

Η πιστοποίηση που εντόπισε ο ShrimpApplePro στο X δείχνει ότι όλα τα μοντέλα iPhone 16 έχουν δοκιμαστεί με τάση 5-15V και ρεύμα 3A, φτάνοντας έως 45W. Αν και οι προηγούμενες φήμες πρότειναν ταχύτερη φόρτιση για τα νέα iPhone, η Apple δεν είχε επιβεβαιώσει επίσημα την ταχύτητα φόρτισης μέσω καλωδίου. Αντίθετα, είχε αναφέρει ότι το MagSafe μπορεί τώρα να παρέχει έως 25W με τον κατάλληλο φορτιστή.

Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο που η Apple δεν κάνει επίσημα σχόλια για την ταχύτητα φόρτισης μέσω καλωδίου. Η εταιρεία έχει ήδη παρουσιάσει δυνατότητες φόρτισης πάνω από 25W για αρκετά χρόνια, πλησιάζοντας τα 30W, αλλά είχε αναφέρει μόνο ότι το iPhone μπορεί να φορτίσει γρήγορα με φορτιστή 20W USB-C.

Η Apple παρουσίασε τα iPhone 16 και 16 Pro τη Δευτέρα, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν την Παρασκευή και τις παραδόσεις στους πελάτες να αρχίζουν στις 20 Σεπτεμβρίου. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν νέες λειτουργίες, όπως το Camera Caption button, μεγαλύτερες οθόνες για τα Pro μοντέλα, και η Apple τα αποκαλεί τα πρώτα τηλέφωνα σχεδιασμένα για την Apple Intelligence.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.