Πολλά Android smartphones στις μέρες μας υποστηρίζουν eSIM, όχι όμως όλα. Πλέον στην αγορά έχει κυκλοφορήσει ένας νέος eSIM adapter που σίγουρα αξίζει την προσοχή και υπόσχεται να φέρει την eSIM σε οποιοδήποτε Android smartphone που δεν έχει. Ο λόγος για τον JMP eSIM adapter με κόστος 39 δολαρίων.

Η Google ξεκινάει τη διαγραφή λογαριασμών. Τι πρέπει να κάνεις

Είναι διαθέσιμος στην επίσημη ιστοσελίδα του εδώ αν και θα πρέπει να κατεβάσεις τις εφαρμογές που θα βρεις στο F-Droid και στο Google Play για να ελέγξεις την συμβατότητα.

Εντός της εφαρμογής μπορείς να προσθέσεις eSIM πακέτα πληκτρολογώντας είτε τα στοιχεία χειροκίνητα είτε με QRcode. Το site επιτρέπει παραγγελία και για την Ελλάδα λίγο που το δοκιμάσαμε, αλλά έρχεται από Αμερική με κόστος 39 δολαρίων όπως αναφέρει αλλά δεν γνωρίζουμε αν είναι συμβατός με Ελληνικούς παρόχους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπάρχει και αντίστοιχη ευρωπαϊκή λύση εδώ και χρόνια, και μάλιστα φθηνότερη (από 15€ ανάλογα με την εποχή). Δουλεύει κανονικά σε ένα τούβλο Samsung A-series με τεράστια μπαταρία που την έχω βάλει, το κάνω all-day hotspot όταν ταξιδεύω εκτός ΕΕ. https://esim.me/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.