Η Huawei ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο εμπορικό tri-fold foldable smartphone στον κόσμο, με την ονομασία Mate XT, την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε ήδη δει διαρροές εικόνων, αλλά ένα νέο teaser video μας δίνει την πρώτη επίσημη ματιά στη συσκευή.

Στο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της Huawei στο Weibo, βλέπουμε την πίσω πλευρά του κινητού σε διπλωμένη και ανοιχτή μορφή. Το κλιπ επιβεβαιώνει τον τριπλό αναδιπλούμενο σχεδιασμό της συσκευής, που προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη.

Επιπλέον, φαίνεται να διαθέτει τετραπλό πίσω σύστημα καμερών με περισκοπικό τηλεφακό, πλάτη από δερματίνη και σχετικά λεπτό σχεδιασμό για ένα τόσο περίπλοκο μηχανισμό.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το Huawei Mate XT θα έχει 10 ιντσών οθόνη και το νέο 5G Kirin chipset. Ωστόσο, αρκετές λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες, όπως η χωρητικότητα της μπαταρίας και οι δυνατότητες των καμερών, καθώς και η πιστοποίηση IP της συσκευής.

Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, είναι αν θα κυκλοφορήσει και εκτός Κίνας. Ελπίζουμε να το δούμε σύντομα και στις παγκόσμιες αγορές, γιατί θα ήταν κρίμα να περιοριστεί μόνο στην κινεζική αγορά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.