Τα ΕΛΤΑ courier με μήνυμα που αποστέλλουν στους πελάτες τους ενημερώνουν και επισήμως τη συγχώνευση με τα ΕΛΤΑ. Συγκεκριμένα, το μήνυμα που στέλνει αναφέρει τα εξής:

Επιτέλους σε εφαρμογή η συμφωνία ΟΤΕ, Vodafone, Nova για εκπτώσεις όγκου

Αγαπητέ Πελάτη,

Κάτι νέο και πολύ σημαντικό έρχεται στην αγορά των ταχυμεταφορών της χώρας την 1η Οκτωβρίου 2024:

ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία ιστορική κίνηση που φιλοδοξεί να σχηματίσει τον πλέον δυνατό και ανταγωνιστικό παίκτη στην αγορά. Από τη συνένωση αυτή θα προκύψει ένα ισχυρό brand που θα συνδυάζει την ευρεία κάλυψη των ΕΛΤΑ με την ταχύτητα και την τεχνογνωσία της ΕΛΤΑ Courier, σε ένα ενιαίο μείγμα υπηρεσιών και προϊόντων. Με οδηγό τις κοινές ρίζες και αξίες, η επόμενη μέρα θα μας βρει μαζί, να παρέχουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις στα βασικά ταχυδρομικά προϊόντα: το παραδοσιακό ταχυδρομείο και τις υπηρεσίες courier και σταδιακά, να οδηγηθούμε στην ενοποίηση του δικτύου εξυπηρέτησης, που θα φέρει επιπλέον οφέλη για τους πελάτες μας.

Στο πλαίσιο των αλλαγών, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα συνεχιστεί απρόσκοπτη και μάλιστα με τους ίδιους όρους και συμφωνίες, αποκλειστικά από την «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία, σύμφωνα με το νόμο, θα αποτελέσει τον καθολικό διάδοχο στο σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων της «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», δηλαδή της ΕΛΤΑ Courier. Μετά την καταχώρηση της συγχώνευσης στο Γ.Ε.ΜΗ., που υπολογίζουμε ότι θα γίνει στα τέλη του Σεπτεμβρίου, θα υπάρξει, από μέρους μας, νέα και άμεση ενημέρωση προκειμένου να προχωρήσετε και εσείς στις απαραίτητες μεταβολές ως προς τα στοιχεία τιμολόγησης και να μεταφέρετε τα υπόλοιπα του λογαριασμού της ΕΛΤΑ Courier στην ΕΛΤΑ Α.Ε.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας στην εφαρμογή των παραπάνω αλλαγών που απαιτεί η συνένωσή μας. Για περαιτέρω διευκρινήσεις και τυχόν απορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected]. Σημειώνουμε ότι τα τηλέφωνα επικοινωνίας & η διεύθυνση των υπηρεσιών της ΕΛΤΑ Courier παραμένουν ίδια.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας στην ΕΛΤΑ Courier και να σας διαβεβαιώσουμε ότι η συνένωση με τα ΕΛΤΑ θα οδηγήσει σε μια πιο αποτελεσματική και δυναμική εταιρεία, ικανή να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μαζί σας, κάτω από τις νέες συνθήκες, προκειμένου να χτίσουμε μαζί ένα ακόμα πιο δυνατό μέλλον!

Με εκτίμηση,
Διεύθυνση Marketing & Πωλήσεων
Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν υπήρξε xειρότερη εταιρεία ταxυμεταφορων αν και όλες στην Ελλάδα είναι για γέλια έτσι και αλλιώς.

    • Η εξυπηρέτηση έχει να κάνει με το τοπικό κατάστημα. Στο Ηράκλειο που συνεργάζομαι χρόνια μαζί τους είναι άψογοι!

  2. Και αναρωτιέμαι τί θα απογίνουν οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ Courier, θα απορροφηθούν από την μητρική εταιρεία ή απλώς θα πάνε σπίτια τους;

  3. Η χειρότερη εταιρεία με διαφορά!!! Για να σου φέρουν το δέμα και να μην πας εσύ να το πάρεις έπρεπε να κάνεις συμφωνία με τον διάολο

  4. Αγαπητοί μου το ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ _ΠΟΡΤΑ ήταν υπηρεσία του ΕΛΤΑ και πήγαινε πολύ καλά αλλά μετά το έσπασαν χωριστά και πήγε σε ιδιώτες και τώρα το περνούν πίσω εάν το ΕΛΤΑ δουλέψει όπως δούλευε παλαιότερα με τους υπαλλήλους που είχε θα φάει τους ανταγωνιστές διότι υπάρχουν πολλά πρακτορεία και καταστήματα για εξυπηρέτηση ενώ οι άλλες οι ανταγωνιστής δεν στα φέρνουν στο μέρος που βρισκεσε και πρέπει να τα παραλάβεις από τα πρακτορεία τους και επίσης μερικά κεντρικά σημεία τα έχουν ονομάσει δυσπρόσιτες περιοχές οπότε αγαπητοί μου πιστεύω και θέλω να ελπίζω ότι πάλι ο ΕΛΤΑ θα ορθοποδήσει εάν τον αφήσουν οι αρμοδιοι διευθυνοντες με τις καινοτομίες τους.

    • Δεν πρόκειται να περάσει ποτέ μπροστά η ΕΛΤΑ, τα συστήματα τους και οι εργαζόμενοι τους είναι 10-15 χρόνια πίσω, δουλεύουν ακόμα χειρόγραφα και όχι PDA όπως θα έπρεπε για αποφύγη λαθών και μείωση χρόνων παραλαβών, αυτήν την στιγμή η ACS είναι μπροστά από όλες της εταιρείας με τρομακτική διάφορα όσο αφορά τους πελάτες/συνεργάτες που έχει, (μιλάμε για ελληνικές μεταφορικές εταιρίες και όχι για DHL η BoxNow) είμαι στο επάγγελμα και τα βλέπω από μέσα, δεν πρόκειται μια εταιρεία σαν την ΕΛΤΑ να καταφέρει να πιάσει το επίπεδο της ACS η της Γενικής ταχυδρομικής, και όσο για τους δύσπιστους φτάνει ένα απλό Search σε διάσημα καταστήματα και εργοστάσια να δείτε με τι αποστέλλουν τα δέματα τους. Για κάποιους που έχουν κακη εμπειρία από κάποιες εταιρείες ταχυμεταφορών, να θυμάστε πάντα πως φταίει ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο κατάστημα στην περιοχή όπου υπάρχει το πρόβλημα και δεν φταίει όλο το brand αν εσένα σου καθυστέρησαν η εχασαν το δέμα σου, είμαι μέσα στο επάγγελμα και τα βλέπω. Η ΕΛΤΑ δυστυχώς θα παραμείνει ένα δημόσιο όπως και η εφορία, πάντα θα δουλεύουν άτομα που δεν θέλουν να δουλέψουν και πάντα θα δουλεύουν άτομα που δεν τους καίγεται καρφί για την δουλειά.

  5. ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΛΙΓΚ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΖΩ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΙΧ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

    • Αγαπητέ κύριε….
      Ας μην χαρακτηρίζουμε “αγράμματους ” κάποιους” πριν κ’ άν κάνουμε κριτική στον εαυτόν μας, για τις δικές μας ορθογραφικές γνώσεις …..
      Όλοι είτε λίγο είτε πολύ, τα ίδια σχολεία τελειώσαμε .

  6. 2 φορές χρειάστηκα η εξυπηρέτηση ήταν άριστη και τα δέματα πήγαν κανονικά στον προορισμό

  7. Το θέμα είναι ότι πρέπει να λειτουργήσει απογευματινή βάρδια για εξυπηρέτηση όλων. Παλιά δουλεύανε πρωινή μόνο βάρδια και οι ιδιωτικές ταχυμεταφορές δουλεύανε διπλάσια από τα ΕΛΤΑ. Ιδωμεν!

  8. Προσωπικά, την συγκεκριμένη εταιρεία δεν θα την ξαναεμπιστευόμουν, ούτε τα σκουπίδια μου να πάει σε κάδο. Αν πάλι, σας αρέσει να σας ταλαιπωρούν και να σας κοροϊδεύουν, να χάνετε χρόνο και χρήμα άσκοπα χωρίς να σας εξυπηρετούν, τότε βρήκατε το κατάλληλο μέρος. Μην εκπλαγείτε όμως όταν διαπιστώσετε, ότι είναι ικανοί να σκαρφιστούν χίλιες δυο απίθανες δικαιολογίες, για να αποφύγουν να κάνουν τη δουλειά τους και επιπλέον να μεταθέσουν την ευθύνη ολοκλήρωσης της, πάνω σας!
    ‌Δυστυχώς για τη χώρα μας, το οργανωμένο καταναλωτικό κίνημα είναι ανύπαρκτο και με τις αρνητικές κριτικές ή τις απλές διαμαρτυρίες, δεν ιδρώνει το αυτί κανενός…
    ‌Ενώ με μερικές ομαδικές μηνύσεις και αγωγές προς τους υπεύθυνους του εκάστοτε πρακτορείου, πιθανόν να είχαν μπει τα πράγματα στη θέση τους…

  9. Δεν ξέρω τι λέτε όλοι όσοι γράφετε κατά Αλλα όσες φορές χρειάστηκα να στείλω η να πάρω δέμα ήταν άψογη η συνεργασία μας. Και εννοείται ότι δεν βρήκα πιο φθηνά.

  10. Δεν χάνονται δέματα,τα κλέβουν οι ίδιοι ή κάποιοι στα πέριξ τους βάζανε στόχους επειδή δεν έδιναν δεκάρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.