Σκαλίζαμε το διαδίκτυο για ένα προϊόν το οποίο μας ενδιέφερε και ήταν διαθέσιμο – όπως ανακαλύψαμε στη συνέχεια – σε περιορισμένο αριθμό καταστημάτων, ηλεκτρονικών και μη. Μεταξύ των αποτελεσμάτων βρήκαμε μία διεύθυνση η οποία οδηγούσε σε ένα marketplace που έχει ως λογότυπο το σήμα της ΕΛΤΑ Courier και προσφέρει το προϊόν που ψάχναμε με σημαντική έκπτωση.

Από την αρχή μας δημιουργήθηκε η απορία κατά πόσο αυτή η σελίδα είναι νόμιμη, αν ανήκει όντως στην εταιρεία ταχυμεταφορών, και πώς ακριβώς λειτουργεί. Για να μην τα πολυλογούμε, το ψάξαμε και διαπιστώσαμε ότι όντως το marketplace ανήκει στην ΕΛΤΑ Courier. Μάλιστα, το δοκιμάσαμε. Δημιουργήσαμε λογαριασμό και αγοράσαμε το προϊόν που θέλαμε, το οποίο μάλιστα έφτασε αρκετά γρήγορα στα χέρια μας.

Η ανακοίνωση του marketplace από την ΕΛΤΑ Courier εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και από ότι φαίνεται η εταιρεία δεν το προώθησε ούτε και το προωθεί αρκετά, διότι δεν βγαίνει στα κορυφαία αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και εμείς το εντοπίσαμε εντελώς τυχαία. Διάβασε την ανακοίνωση παρακάτω και την επόμενη φορά που θα ψάχνεις να αγοράσεις κάτι, τσέκαρε και σε αυτή την τοποθεσία.

Η ΕΛΤΑ Courier ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της αγοράς και οδηγώντας τις εξελίξεις, μπαίνει δυναμικά στο χώρο του E-commerce δημιουργώντας το δικό της Marketplace, ecouriermarket.com, δίνοντας έτσι σε κάθε εμπορική επιχείρηση τη δυνατότητα να προβληθεί σε μια πλατφόρμα χωρίς σύνορα.

Στο ecouriermarket.com δίνεται, σε κάθε εμπορική επιχείρηση, η δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό της χώρο , όπου θα μπορέσει να εντάξει και να προβάλει τα προϊόντα της ακόμα και εάν δε διαθέτει δικό της e-shop.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Marketplace της ΕΛΤΑ Courier είναι ότι τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι καταναλωτές βγαίνουν εξίσου κερδισμένοι μεγιστοποιώντας την ικανοποίηση τους. Συνοπτικά, το Marketplace της ΕΛΤΑ Courier προσφέρει στις επιχειρήσεις:

  • Χρέωση με ετήσια συνδρομή και όχι με βάση τον τζίρο των πωλήσεων ή ανά Click
  • Τη δημιουργία δωρεάν e-Shop, με δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων των καταστημάτων
  • Μοναδικό subdomain για κάθε έμπορο, δωρεάν, χωρίς ετήσιο κόστος
  • Δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για κάθε νέα παραγγελία που λαμβάνει το e-shop καθώς και προγραμματισμού ημέρας και ώρας παραλαβής από την ΕΛΤΑ Courier
  • Live τεχνική υποστήριξη με συνεργάτη
  • Δημιουργία online αποθήκης, για όσες επιχειρήσεις δεν διατηρούν μηχανογραφημένες, για υπολογισμό του στοκ και ενημέρωση αποθεμάτων
  • Σύνδεση με Social Media, media corner και αναλυτικό reporting
  • Δημιουργία ενός επιπλέον καναλιού για τους εμπόρους στο οποίο μπορούν να εμπορεύονται τα προϊόντα τους και να δημιουργούν επιπρόσθετες πωλήσεις.
  • Παροχή συσκευασιών από την ΕΛΤΑ Courier σε διαφορετικές διαστάσεις με διακριτική σήμανση έτσι ώστε να προσφέρεται χώρος για το branding του εμπόρου

Επισκεφτείτε τώρα το ecouriermarket και προχωρήστε άμεσα στην εγγραφή σας αποκτώντας εύκολα και γρήγορα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.