Η OnePlus φαίνεται να ετοιμάζει την ανακοίνωση της σειράς Ace 5 στην Κίνα τον Νοέμβριο, γεγονός που υποδηλώνει ότι το OnePlus 13 ίσως κάνει το ντεμπούτο του ήδη από τον Οκτώβριο, ως ένα από τα πρώτα smartphone με τον Snapdragon 8 Gen 4. Ο αξιόπιστος leaker Digital Chat Station αποκάλυψε στο Weibo μερικά από τα χαρακτηριστικά της κάμερας, της μπαταρίας και της φόρτισης του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με την πηγή, το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με τον αισθητήρα Sony LYT-808 και διάφραγμα f/1.6 για την κύρια κάμερα των 50MP, που είναι ο ίδιος με αυτόν του OnePlus 12. Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει επίσης έναν υπερευρυγώνιο φακό 50MP και έναν περισκοπικό τηλεφακό 50MP με 3x οπτικό zoom.

Μία σημαντική αναβάθμιση αναμένεται στον τομέα της μπαταρίας, καθώς το OnePlus 13 θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 100W και ασύρματη φόρτιση 50W, όπως και το 12, αλλά με βελτιωμένη χωρητικότητα σε σύγκριση με την μπαταρία των 5.400mAh του προκατόχου του. Επιπλέον, θα διαθέτει το ίδιο haptic motor O916T με το προηγούμενο μοντέλο, προσφέροντας εξαιρετική αίσθηση απτικής ανάδρασης.

Όσον αφορά την οθόνη, θα έχει μέγεθος 6.8 ιντσών με LTPO OLED panel, ανάλυση 2K (1440 x 3168 pixels), και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, καθώς και αισθητήρα υπερηχητικό δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη. Η συσκευή θα είναι ανθεκτική σε σκόνη και νερό με πιστοποίηση IP68/69 και θα τρέχει το ColorOS 15 βασισμένο στο Android 14.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το OnePlus 13, αλλά υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί στις αγορές εκτός Κίνας τον Ιανουάριο του 2025, ίσως με τον Snapdragon 8 Gen 3 και την ονομασία OnePlus 13R.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μια χαρά υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί στις αγορές εκτός Κίνας τον Ιανουάριο του 2025, ίσως με τον Snapdragon 8 Gen 3 και την ονομασία OnePlus 13R!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.