Τα tri-fold τηλέφωνα φαίνεται πως θα αποτελέσουν την επόμενη μεγάλη τάση στη βιομηχανία των smartphone. Τον Μάιο, η TCL παρουσίασε το πρώτο λειτουργικό tri-fold τηλέφωνο στον κόσμο στο Society for Information Display (SID) 2024, αν και δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για αγορά. Πιθανολογείται ότι η Huawei θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει εμπορικά ένα τέτοιο μοντέλο τους επόμενους μήνες. Τώρα, νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι και η Xiaomi ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα tri-fold smartphone στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Weibo από τον tipster Smart Pikachu, η Xiaomi έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός tri-fold smartphone. Ωστόσο, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Είναι πιθανό το tri-fold τηλέφωνο της κινέζικης να κυκλοφορήσει επίσημα το 2025. Πιθανές θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα HyperOS 2.0, κάμερα ανεπτυγμένη σε συνεργασία με τη Leica και έναν κορυφαίο Snapdragon επεξεργαστή.

Σήμερα, η Xiaomi προσφέρει δύο τύπους foldable τηλεφώνων. Το Mix Fold 4, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, είναι το τέταρτο bookstyle smartphone της εταιρείας. Από την άλλη, το Mix Flip, που κυκλοφόρησε μαζί με το Mix Fold 4, είναι το πρώτο flip foldable τηλέφωνο της Xiaomi.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.