H Google έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατα μια λίστα με τρόπους με τους οποίους μπορείτε να καταλάβετε αν ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί. Όπως εξηγεί η εταιρεία, το πρώτο προειδοποιητικό σημάδι θα είναι μια ειδοποίηση από την Google που θα σας αναφέρει ότι υπήρξε ύποπτη δραστηριότητα.

Ένας μήνας εντελώς δωρεάν Cosmote TV χωρίς συμβόλαιο

Το δεύτερο σημάδι θα είναι μια κόκκινη γραμμή στο επάνω μέρος της οθόνης που θα αναγράφει το μήνυμα: Εντοπίσαμε ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας. Άλλα σημάδια περιλαμβάνουν αλλαγές στους αριθμούς τηλεφώνου ή τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάκτησης – η Google συμβουλεύει να διορθώσετε αμέσως οτιδήποτε άγνωστο έχει προστεθεί ή αλλάξει.

Λάβετε περισσότερα μέτρα ασφαλείας

Ενεργοποίηση Επαλήθευσης σε 2 βήματα
Η Επαλήθευση σε 2 βήματα εμποδίζει τους εισβολείς από το να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Με την επαλήθευση σε 2 βήματα, συνδέεστε με:

Κάτι που ξέρετε (τον κωδικό πρόσβασής σας)
Κάτι που έχετε (το τηλέφωνό σας, ένα κλειδί ασφαλείας ή έναν τυπωμένο κώδικα) Με αυτόν τον τρόπο, εάν ο κωδικός πρόσβασής σας κλαπεί, ο λογαριασμός σας εξακολουθεί να είναι ασφαλής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.