H Apple ετοιμάζει την μεγάλη εκδήλωση για την ανακοίνωση των iPhone 16, στις 10 Σεπτεμβρίου και αυτό είναι το αναμενόμενο. Η Apple εδώ και χρόνια κάνει τη μεγαλύτερη της ανακοίνωση την δεύτερη Τρίτη του Σεπτεμβρίου και για άλλη μια αφορά οι διαρροές το επιβεβαιώνουν.

Στην ανακοίνωση θα δούμε τα iPhone 16, μαζί με νέα ρολόγια και τα νέα AirPods. Οι πληροφορίες προέρχονται από τον Mark Gurman του Bloomberg, μια συνήθως πολύ αξιόπιστη πηγή πληροφοριών που σχετίζονται με την Apple.

Οι νέες συσκευές θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου και όλες οι πληροφορίες προέρχονται από άτομα που είναι κοντά στην Apple και την ανακοίνωση. Η Apple δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημα για την επόμενη εκδήλωσή της. Η εταιρεία αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει αυτήν την αναφορά.

Τα iPhone 16 θα έρθουν όλα με το νέο πλήκτρο λήψης φωτογραφιών, όπως αυτό που έχουν οι Sony συσκευές. Θα δούμε και ορισμένες βελτιώσεις στις κάμερες, όπως είδαμε σε πρόσφατη διαρροή. Φυσικά θα έχουμε και τα νέα chips, όπως επίσης και μεγαλύτερες οθόνες. Οι νέες συσκευές θα ενσωματώνουν το Apple Intelligence, αν και ίσως δε δούμε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες με την κυκλοφορία των συσκευών.

Η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί πρόσωπο του Ιησού με βάση την Ιερά Σινδόνη

Το Apple Watch X ή το Apple Watch Series 10 θα έχει μεγαλύτερες οθόνες, ενώ θα είναι πιο λεπτό. Τα vanilla AirPods θα διατίθενται σε δύο μοντέλα, το ένα με ακύρωση θορύβου για πρώτη φορά στη σειρά non-Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.