Η μπαταρία που θα έχει το Samsung Galaxy S25 Ultra πέρασε από ρυθμιστικές αρχές για πιστοποίηση, αυτή τη φορά στην Κίνα. Βρέθηκε στην βάση δεδομένων του 3C της Κίνας, που δίνει τις πιστοποιήσεις καλής λειτουργίας. Οι μπαταρίες είχαν κωδική ονομασία EB-BS938ABY και EB-BS938ABE.

Η ευρωπαϊκή έκδοση του Galaxy S24 Ultra έχει σαν κωδική ονομασία το S928B, οπότε το S938 πιθανότατα θα είναι η ονομασία του Galaxy S25 Ultra. Επιπλέον, οι ανταλλακτικές μπαταρίες Galaxy S24 Ultra κωδικοποιούνται ως EB-BS928ABY και EB-BS928ABE, επομένως ο αριθμός μοντέλου EB-BS938ABY θα μπορούσε να αναφέρεται μόνο στην μπαταρία που θα χρησιμοποιηθεί για το S25 Ultra.

Δεδομένου ότι οι ομάδες προϊόντων πρέπει να λάβουν υποχρεωτικό πιστοποιητικό 3C για να μπορέσουν να εξαχθούν στην Κίνα, η καταχώριση της βάσης δεδομένων σημαίνει ότι το πακέτο μπαταριών S25 Ultra έχει λάβει πιστοποιητικό τυποποίησης για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, όπως η FCC για τις ΗΠΑ και η CE για την Ευρώπη.

Galaxy S25 Ultra μπαταρία

Δυστυχώς, η καταχώριση της βάσης δεδομένων 3C για το  πακέτο μπαταριών Samsung Galaxy S25 Ultra αποκαλύπτει ότι η χωρητικότητά του θα παραμείνει αμετάβλητη από εκείνη του προκατόχου του. Η μπαταρία EB-BS928ABY του Galaxy S24 Ultra έχει ονομαστική χωρητικότητα 4.855 mAh, και αυτό ακριβώς λέει στην πιστοποίησης μπαταρίας Galaxy S25 Ultra που  ανακάλυψαν στο 91mobile.

Αυτό είναι το νέο Android Auto με έμπνευση από τη Siri!

Με ονομαστική χωρητικότητα στις 5.000mAh, το S24 Ultra δεν ήταν ο πρωταθλητής αυτονομίας και πιθανότατα όποιες βελτιώσεις δούμε στο Galaxy S25 Ultra, θα οφείλονται στην χαμηλότερη κατανάλωση του Snapdragon 8 Gen 4 και ίσως στην κατανάλωση της οθόνης. Κάτι παρόμοιο έκανε η Samsung και με το Galaxy Z Fold 6, που βασίστηκε στον Snapdragon 8 Gen 3 για χαμηλότερη κατανάλωση από τον προκάτοχό του και μόνο.

Από την άλλη, η ίδια μπαταρία σε σχέση με πέρσι, ίσως σημαίνει πως θα έχουμε πιο λεπτό σώμα, κάτι που έχουμε δει ξανά σε φήμες. Ίσως η Samsung επέλεξε να φτιάξει κάτι με έμφαση στην αισθητική, παρά την μεγαλύτερη αυτονομία. Από την άλλη, ο αναταγωνισμός έχει ήδη αρχίσει να βάζει μπαταρίες 5.500mAh στις ναυαρχίδες του, προσφέροντας υψηλότερη αυτονομία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα γράψω κάτι πολύτιμο όμως… (Από την άλλη, ο αναταγωνισμός έχει ήδη αρχίσει να βάζει μπαταρίες 5.500mAh στις ναυαρχίδες του, προσφέροντας υψηλότερη αυτονομία.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.