Η Google συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία με το Android Auto και η τελευταία και πιο πρόσφατη προσπάθεια περιλαμβάνει μια νέα έκδοση η οποία έκανε το ντεμπούτο της μέσω του Play Store.

Xiaomi HyperOS 1.5: Οι συσκευές που το λαμβάνουν ήδη!

Πριν από λίγες ημέρες η Android Auto 12.5 έκανε το ντεμπούτο της στο beta πρόγραμμα, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις τελευταίες και πιο πρόσφατες βελτιώσεις σε όσους είχαν εγγραφεί σε αυτή.

Ωστόσο φαίνεται ότι η Google δεν ήρθε αντιμέτωπη με σημαντικά bugs και ως και τούτου αυτή πλέον έχει γίνει διαθέσιμη για όλους μέσω του Google Play Store. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι η διάθεση του update γίνεται σε στάδια, εκτός και αν θέλεις να δοκιμάσεις να κατεβάσεις το Android 12.5 stable APK από εδώ.

Το Android Auto 12.5 δεν έχει cangelog ωστόσο γνωρίζουμε ότι η Google ετοιμάζει κάτι. Συγκεκριμένα, την ενσωμάτωση της εμπειρίας ακρόασης ραδιοφώνου στο Android Auto ώστε να μην χρειαστεί να φύγεις από το interface της εφαρμογής για να αλλάξεις σταθμούς.

Καρκίνος του πνεύμονα: Τα τέσσερα ύπουλα συμπτώματα που εμφανίζονται το πρωί!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.