Η POCO επέστρεψε με μια νέα προσθήκη στη σειρά M6, το POCO M6 Plus 5G. Αυτή η νέα συσκευή προσφέρει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το M6 Pro 5G, διατηρώντας τον ίδιο σχεδιασμό. Πάμε να δούμε τι προσφέρει το νέο smartphone της κινέζικης εταιρείας.

Το M6 Plus 5G διαθέτει διχρωμία στην πλάτη, με το πάνω μέρος να έχει σκούρα απόχρωση και το υπόλοιπο πιο ανοιχτή. Η συσκευή έχει δύο αισθητήρες κάμερας μαζί με ένα LED flash και πλαϊνό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί ενεργοποίησης. Είναι πιστοποιημένη με IP53 για αντοχή στη σκόνη και το νερό.

Η οθόνη του POCO M6 Plus 5G είναι LCD 6.79 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, προστατευμένη με Gorilla Glass. Στο κομμάτι της φωτογραφίας, διαθέτει διπλή πίσω κάμερα με κύριο αισθητήρα 108MP και 2MP depth. Η κύρια κάμερα προσφέρει ζουμ 3x και διάφραγμα f/1.75. Για selfies, υπάρχει κάμερα 13MP μπροστά. Οι κάμερες υποστηρίζουν HDR φίλτρα, αυτόματο night mode, και άλλα.

Το M6 Plus 5G έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 4 Gen 2 Accelerated Edition (AE), 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του είναι 5.030mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W. Τρέχει το HyperOS βασισμένο στο Android 14, out of the box, ενώ δεν ξέρουμε πόσα χρόνια θα λαμβάνει ενημερώσεις.

Οι τιμές του POCO M6 Plus 5G ξεκινούν από INR 12.999 (~143€) για την έκδοση 6GB/128GB και φτάνουν τα INR 14.999 (~165€) για την έκδοση 8GB/128GB. Κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: Misty Lavender, Ice Silver και Graphite Black. Θα είναι διαθέσιμο από τις 5 Αυγούστου στην Ινδία και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές μέσα στο 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άμα το αγοράσουμε από Ινδία, θα λειτουργεί στην Ελλάδα? Υπάρχει συμβατότητα μεταξύ των δικτύων κινητής τηλεφωνίας Ινδίας – Ελλάδας? Γιατί 145€ για κινητό “μπόμπα” τα δίνω χθες!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.