Όλοι έχουμε χιλιάδες φωτογραφίες στην βιβλιοθήκη του Google Photos, αλλά δεν φέρνουν όλες ευχάριστες αναμνήσεις. Σχέσεις τελειώνουν, φιλίες διαλύονται, και κάποιες φωτογραφίες που κάποτε μας έδιναν χαρά, τώρα μας προκαλούν θλίψη. Για αυτό, η εφαρμογή δίνει εργαλεία για να κρύβεις πρόσωπα από τις αναμνήσεις σου, ή ακόμη και από ολόκληρη τη βιβλιοθήκη σου.

Με τη νέα αναβάθμιση της εφαρμογής, η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο εύκολη! Πριν, για να κρύψεις ένα πρόσωπο, έπρεπε να ακολουθήσεις αρκετά βήματα, είτε από την ίδια τη φωτογραφία είτε από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Τώρα, όμως, με την έκδοση 6.92 του Google Photos, η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη:

  • Άνοιξε μια φωτογραφία και σύρε προς τα πάνω για να δεις τα μεταδεδομένα.
  • Πάτησε τις τρεις τελείες δίπλα σε ένα πρόσωπο που εμφανίζεται στην ενότητα Άτομα.
  • Επίλεξε “Απόκρυψη προσώπου από τις αναμνήσεις”.
  • Διάλεξε είτε να εμφανίζεται το πρόσωπο λιγότερο συχνά είτε να εξαφανιστεί πλήρως από τις αναμνήσεις.
  • Επιπλέον, μπορείς να αλλάξεις την ετικέτα για το πρόσωπο ή τη φωτογραφία εξωφύλλου του με τον ίδιο εύκολο τρόπο.

Αν και δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει αυτή η αναβάθμιση του Google Photos, φαίνεται πως δεν θα αργήσει πολύ. Ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις τις ανεπιθύμητες αναμνήσεις, και τα πρόσωπα που συνδέονται με αυτές, με λίγα μόνο taps.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.