Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές του ηλεκτρικού BYD Dolphin, στην χώρα μας από τον όμιλο Σφακιανάκη. Το νέο αυτοκίνητο με τη νέα επιδότηση “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3” κινούμε ηλεκτρικά έρχεται από €19.998, όσο δηλαδή και ένα συμβατικό αυτοκίνητο μικρομεσαίας κατηγορίας. Μάλιστα, αν γίνει και απόσυρση του παλιότερους αυτοκινήτου μας, η τιμή μειώνεται κατά 2.000, στα €17.998.

Η βασική έκδοση είναι η Comfort και μόνο βασική δεν είναι, αφού έρχεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, μεταλλικό χρώμα, ζάντες αλουμινίου 17”, καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση και επενδύσεις από Vegan δέρμα, οθόνη infotainment 12,8” με σύστημα πλοήγησης, πανοραμική κάμερα 360°, αντλία θερμότητας και περισσότερα από 20 συστήματα άνεσης και ασφάλειας).

Υπάρχει και η έκδοση Design, που έρχεται με ηλιοροφή και  ζάντες αλουμινίου με λεπτομέρεια στο χρώμα του αμαξώματος, φιμέ τζάμια πίσω και ασύρματη φόρτιση smartphone. Η τιμή του DOPLHIN Designείναι €28.380 (€21.514 με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»). Η έκδοση Design με τη στάνταρ πανοραμική ηλιοροφή προσφέρεται σε 4 διαφορετικές διχρωμίες, που δημιουργούν την αίσθηση της αποκλειστικότητας. Η χρωματική επιλογή αμαξώματος Atlantis Grey συνδυάζεται με οροφή και καπό σε Jet Black χρώμα, ενώ οι χρωματισμοί Coral Pink, Surfing Blue, Skiing White με αντίστοιχο συνδυασμό Urban Grey.

Το BYD Dolphin διαθέτει μπαταρία 60.4kWh και προσφέρει αυτονομία μέχρι 427 χιλιόμετρα (WLTP). Η μπαταρία προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και ανθεκτικότητα, καθώς έχει περάσει την δοκιμασία Nail Penetration Test, που είναι η πιο δυνατή δοκιμή ασφαλείας για μπαταρίες.

BYD Dolphin

Ο ηλεκτροκινητήρας έχει ισχύ 150kW (204 ίππους) με ροπή 310Nm. Κάνει το 0-100χλμ/ώρα σε 7 δευτερόλεπτα και έχει τελική στα 160χλμ/ώρα, αφού περιορίζεται ηλεκτρονικά.  Τα τέσσερα προφίλ οδήγησης – Sport, Normal, Economy, Snow – προσαρμόζουν τις λειτουργίες του οχήματος στις οδηγικές συνθήκες και ανάγκες του οδηγού, ενώ τα δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς (τα εμπρός αεριζόμενα) εξασφαλίζουν γρήγορα και αποτελεσματικά φρεναρίσματα με μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης.

BYD Dolphin

Το BYD DOLPHIN διαθέτει επίσης μια πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως τα Predictive Collision Warning, Autonomous Emergency Braking, Rear Cross Traffic Alert και Lane Departure Prevention. Επιπλέον, το Adaptive Cruise Control και το Intelligent Cruise Control ενισχύουν την απόλαυση και την ασφάλεια κατά την οδήγηση, ενώ το σύστημα με τις εξωτερικές κάμερες παρέχει πανοραμική ορατότητα 360 μοιρών.

Η Γη ταλαντεύεται, οι μέρες μεγαλώνουν και τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο – Δείτε video

Τέλος να σημειώσουμε ότι όλα τα μοντέλα BYD συνοδεύονται στάνταρ με πλήρη εγγύηση κατασκευαστή διάρκειας 6 ετών/150.000 χλμ., εγγύηση 8 ετών/200.000 χλμ. για τη μπαταρία, καθώς και εγγύηση 8 ετών/150.000 χλμ. για τον ηλεκτροκινητήρα.

Για παραγγελίες έως το τέλος του 2024 προσφέρεται επίσης δωρεάν 3ετές service.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.