Το SearchGPT είναι η νέα μηχανή αναζήτησης της OpenAI, που έρχεται να ανταγωνιστεί το Google Search. Τροφοδοτείται από το GPT-4, που θα μπορεί να κάνει και περιλήψεις των αποτελεσμάτων. Η υπηρεσία είναι ακόμα σε δοκιμαστική φάση και περιορίζεται στους 10.000 χρήστες μόνο μέχρι στιγμής.

Η εισαγωγή κειμένου μοιάζει με αυτή που βλέπουμε στο ChatGPT. Όταν πληκτρολογούμε την προτροπή μας, το SearchGPT εμφανίζει τις απαντήσεις από κάτω. Στη συνέχεια μπορούμε να περιηγηθούμε στις συνοπτικές πληροφορίες και να πατήσουμε στους συνδέσμους ή να συνεχίζουμε με έξτρα ερωτήσεις.

Το SearchGPT θα μπορεί να κατανοήσει τα συμφραζόμενα, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε παραπάνω πληροφορίες για τα ερωτήματά μας. Παράλληλα, υποστηρίζει και οπτικά αποτελέσματα, όπως εικόνες, βίντεο και γραφήματα.

Αυτές είναι οι νέες ταχύτητες της Cosmote!

Το OpenAI συνεργάζεται επί του παρόντος με τρίτους εταίρους για τη δημιουργία της βάσης δεδομένων του, συμπεριλαμβανομένων των πρακτορείων ειδήσεων όπως η Wall Street Journal και το Associated Press. Το OpenAI επιβεβαίωσε επίσης ότι σχεδιάζει να ενσωματώσει το SearchGPT στο ChatGPT στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.