Η Apple καθυστερεί ξανά την εισαγωγή νέων εξαρτημάτων χαλκού επικαλυμμένα με ρητίνη (RCC) στα iPhone, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo. Αρχικά, η αλλαγή ήταν προγραμματισμένη για τα iPhone 16, μετά μετατέθηκε για τα iPhone 17, και τώρα αναβάλεται ξανά.

Η τεχνολογία RCC μπορεί να μειώσει το πάχος της κύριας πλακέτας, εξοικονομώντας χώρο στο εσωτερικό του iPhone και κάνοντας τη διαδικασία διάτρησης ευκολότερη, καθώς δεν περιέχει υαλοΐνες. Παρά τα οφέλη αυτά, η Apple αντιμετωπίζει προκλήσεις όσον αφορά την ανθεκτικότητα και τη σκληρότητα του υλικού.

Σύμφωνα με τον Kuo, η Apple δεν θα χρησιμοποιήσει το RCC στα iPhone 17 το 2025, καθώς το υλικό δεν πληροί τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές της εταιρείας. Αν και το RCC δεν θα είναι εμφανές στους χρήστες, θα μπορούσε να επιτρέψει την κατασκευή λεπτότερων iPhone ή τη χρήση του επιπλέον χώρου για άλλους σκοπούς. Δεν είναι σαφές αν η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στα iPhone 18 το 2026, ή αν θα υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.