Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16 τον Σεπτέμβριο, αλλά έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν ήδη οι φήμες για τους διαδόχους αυτών των smartphone. Λέγεται ότι η Apple θα αντικαταστήσει το μοντέλο ‘Plus’ με το νέο ‘Slim’ στη σειρά iPhone 17.

Σύμφωνα με αναφορές, το 17 Slim θα είναι πιο λεπτό και ελαφρύ από τα τρέχοντα μοντέλα, με αλουμινένιο πλαίσιο. Το module της κάμερας θα είναι οριζόντιο, θυμίζοντας τα Pixel της Google. Ωστόσο, είναι ασαφές αν αυτή η διάταξη θα υποστηρίζει το Spatial Video.

Στο μπροστινό μέρος, το iPhone 17 Slim θα διαθέτει πιο στενό Dynamic Island, χάρη στην υιοθέτηση ενός πιο συμπαγούς “metalens” για τον αισθητήρα Face ID. Ο σχεδιασμός του θα θυμίζει το iPhone X. Με οθόνη 6.55 ιντσών, το νέο μοντέλο θα γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των mh Pro και Pro μοντέλων. Συγκριτικά, το iPhone 15 Plus διαθέτει οθόνη 6.7 ιντσών.

Επιπλέον, το iPhone 17 Slim θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κάτι που για πρώτη φορά θα δούμε σε μη Pro μοντέλο της Apple. Το ίδιο ισχύει και για το βασικό μοντέλο της σειράς. Ο ρυθμός ανανέωσης θα είναι μεταβλητός, όπως στα Pro μοντέλα, δηλαδή θα προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το περιεχόμενο της οθόνης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.