Φήμες λένε ότι το HarmonyOS της Huawei επεκτείνεται στους υπολογιστές φέτος, και μια πρόσφατη ενημέρωση στον ιστότοπο των προγραμματιστών της εταιρείας μας έδωσε μια γεύση από τον σχεδιασμό του νέου λογισμικού για PC. Στην ενότητα Design Guide του ιστότοπου, εμφανίστηκε το UI της νέας έκδοσης για υπολογιστές. Το σχέδιο ακολουθεί μια καθαρή και μινιμαλιστική αισθητική. Η γραμμή κατάστασης, που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία, δείχνει πληροφορίες όπως η ώρα, το επίπεδο μπαταρίας, η σύνδεση δικτύου, η ένταση και η μέθοδος εισόδου. Τα εικονίδια είναι διαχωρισμένα για καλύτερη αναγνωσιμότητα.

HarmonyOS PC UI

Στο κάτω μέρος της οθόνης του HarmonyOS για PC, η μπάρα Dock φιλοξενεί τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές και βασικές λειτουργίες, προτείνοντας μια πιο απλή και προσβάσιμη εμπειρία χρήστη σε σύγκριση με τα Windows. Η προσαρμογή εφαρμογών είναι επίσης σημαντική στο νέο UI. Το Design Guide καλύπτει κατηγορίες όπως ήχος, βίντεο, κοινωνικά μέσα, φωτογραφία, ανάγνωση, αγορές, χρηματοοικονομικά, και άλλα. Οι εφαρμογές όπως οι Χάρτες και η Μουσική φαίνονται πιο καθαρές και λειτουργικές.

HarmonyOS PC UI

Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι η συμβατότητα του UI με smartphones και tablets, θυμίζοντας σε κάποιο βαθμό το macOS της Apple. Το UI δίνει έμφαση στην αποτελεσματική χρήση του χώρου και την καθαρή παρουσίαση των πληροφοριών. Η Huawei δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την κυκλοφορία του HarmonyOS για PC, αλλά οι διαρροές υποδεικνύουν πιθανή κυκλοφορία μαζί με τη σειρά Mate 70 στο τέλος του 2024. Μείνε συντονισμένος για περισσότερες λεπτομέρειες!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.