Το Apple Watch είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή smartwatches τις αγοράς και η ιδανική επιλογή για τους χρήστες iPhone, προσφέροντας πολλές δυνατότητες υγείας και fitness. Ωστόσο, η Apple δεν θέλει το smartwatch της να φοριέται μόνο από ενήλικες. Σε μια νέα ιστοσελίδα, η εταιρεία απαριθμεί τους λόγους για τους οποίους το Apple Watch SE είναι ιδανικό για το παιδί σου.

Η νέα σελίδα στο site της Apple τονίζει πώς το Apple Watch μπορεί να ωφελήσει το παιδί σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται είναι οι κλήσεις, τα μηνύματα, το do not disturb κατά τη διάρκεια του σχολείου, το Find My, η αντοχή στο νερό, η καταγραφή προπονήσεων, η επικοινωνία με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το streaming μουσικής, η εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων, το Apple Cash, και πολλά άλλα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Apple Watch με δυνατότητα cellular δεν χρειάζονται iPhone για να λειτουργήσουν. Το iPhone ενός μέλους της οικογένειας είναι απαραίτητο μόνο κατά την αρχική σύζευξη και ρύθμιση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα για τη διαχείριση του ρολογιού. Αλλά, το παιδί σου μπορεί να χρησιμοποιεί το Apple Watch ανεξάρτητα, αρκεί να έχει ενεργό πρόγραμμα cellular.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η νέα ιστοσελίδα της Apple προβάλλει μόνο το Apple Watch SE 2 και όχι τα υψηλότερης κατηγορίας μοντέλα, όπως το Apple Watch Series 9 ή το Ultra 2. Αυτό πιθανότατα γίνεται επειδή η εταιρεία πιστεύει ότι το Apple Watch SE 2 διαθέτει αρκετή τεχνολογία για τα περισσότερα παιδιά, ενώ ένα flagship μοντέλο θα ήταν υπερβολή.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τα Apple Watch SE είναι το Always-On Display (AOD), το ECG, η παρακολούθηση οξυγόνου στο αίμα και η διπλή κίνηση tap. Κατά τα άλλα, το SE 2 μπορεί να εκτελεί σχεδόν όλες τις βασικές λειτουργίες των premium εκδόσεων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.