Η Samsung πραγματοποιεί αυτήν τη στιγμή το μεγαλύτερο Unpacked event που έχει κάνει ποτέ, ενσωματώνοντας περισσότερο τη Galaxy AI στο οικοσύστημα της. Εμείς καλύπτουμε ζωντανά την εκδήλωση και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6, το νέο clamshell foldable της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας.

Με αυτό το μοντέλο, προφανώς, η εταιρεία στοχεύει σε κοινό που ενδιαφέρεται για την επικοινωνία, την κοινωνική δικτύωση, και τη δημιουργικότητα. Πάμε να δούμε πώς τα πετυχαίνει όλα αυτά.

Το Samsung Galaxy Z Flip 6 έχει νέο βελτιωμένο σχεδιασμό κάμερας, που προσθέτει στο στιλ του foldable smartphone. Επιπλέον, έρχεται σε πιο ζωηρά χρώματα και έχει διαστάσεις που το καθιστούν κατάλληλο για κάθε τσέπη και χρήση εν κινήσει – 71.9 x 85.1 x 14.9 χιλιοστά και 187 γραμμάρια βάρος.

Εννοείται, ότι το πιο δυνατό σημείο του Galaxy Z Flip 6 είναι το FlexWindow που υποστηρίζει διαδραστικά wallpaper και έχει δυνατότητα photo ambient. Επιπλέον, το νέο clamshell επιτρέπει τη δημιουργία εικόνων με τη χρήση λέξεων-κλειδιά και βοηθά στην επιλογή του κατάλληλου φόντου για την εξωτερική οθόνη, μέσω της κάμερας με τη λήψη selfie.

Ως προς την ενίσχυση της επικοινωνίας, το Samsung Galaxy Z Flip 6 δημιουργεί προτάσεις απαντήσεων με τη Galaxy AI, έχει two-way μετάφραση με το FlexMode, προσφέρει πληροφορίες κυριολεκτικά για τα πάντα από το FlexWindow μέσω widget και ειδοποιήσεων, και παρέχει πρόσβαση σε χρήσιμες εφαρμογές με ένα πάτημα χωρίς να το ανοίγεις.

Το αναβαθμισμένο σύστημα καμερών επιτρέπει τη λήψη ποιοτικών φωτογραφιών σε οποιεσδήποτε συνθήκες, η AI αναλαμβάνει τη βελτίωση των portrait, και το FlexWindow κάνει πιο εύκολη τη λήψη selfie, ενώ υποστηρίζει την αυτόματη αναγνώριση και εστίαση στο αντικείμενο του πλάνου που καταγράφουν οι κάμερες.

Δημιουργικότητα και αυτονομία. Το Samsung Galaxy Z Flip 6 έρχεται με νέο Instagram Night Mode, νέα control για smooth zoom, Super HDR, και νέο Nightography που υποστηρίζεται από την ISP με AP. Όλα αυτά μπορεί να τα κάνει αδιάκοπα χάρη στη νέα μεγάλη μπαταρία και την κατά 150% μεγαλύτερη vapor chamber που αναλαμβάνει την ψύξη.

Τόσο το Galaxy Z Flip 6, όσο και το Galaxy Z Fold 6, έρχονται με το νέο Dual Rail Hinge που αυξάνει την αντοχή και μηδενίζει το κενό μεταξύ των τμημάτων τους. Επίσης, έχουν προστασία από Corning Gorilla Glass Victus 2 και νέο προστατευτικό layer στις εσωτερικές οθόνες, καθώς και Armor Aluminum σε πλαίσιο και μεντεσέ.

Ωραία όλα αυτά, αλλά ας αναφερθούμε αναλυτικά στο hardware και τα λοιπά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Z Flip 6. Έρχεται με 6.7 ιντσών FHD+ Dynamic AMOLED 2X Infinity Flex εσωτερική οθόνη με 1-120Hz μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης. Η εξωτερική έχει Super AMOLED panel, 3.4 ίντσες διαγώνιο, 720 x 748 pixels ανάλυση, 306 ppi και 60Hz ρυθμό ανανέωσης.

Σε επίπεδο καμερών, το Galaxy Z Flip 6 έχει μία 10MP f/2.2 1.22μm selfie με 85° FOV στην εσωτερική οθόνη και διπλό σύστημα καμερών με 50MP f/1.8 1.0μm κύρια (Dual Pixel AF, OIS, και 85° FOV) και 12MP f/2.2 1/12μm ultra wide (123° FOV).

Επιπλέον, το Samsung Galaxy Z Flip 6 έχει 4.000mAh μπαταρία που υποστηρίζει 25W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση, ασύρματη φόρτιση, και Wireless PowerShare. Επίσης, είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με 256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο, όλες με 12GB μνήμη RAM.

Τέλος, το Galaxy Z Flip 6 έχει πλευρικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, τρέχει One UI 6.1.1 βασισμένο σε Android 14, υποστηρίζει 5G, LTE, Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3, και έχει λάβει πιστοποίηση IP48 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Κυκλοφορεί στις 24 Ιουλίου και οι τιμές ξεκινούν από τα 1.249 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.