Η Samsung πραγματοποιεί αυτήν τη στιγμή το μεγαλύτερο Unpacked event που έχει κάνει ποτέ, ενσωματώνοντας περισσότερο τη Galaxy AI στο οικοσύστημα της. Εμείς καλύπτουμε ζωντανά την εκδήλωση και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα Samsung Buds 3 series, τα νέα TWS ακουστικά της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας.

Με αυτά τα wearable, προφανώς, η εταιρεία κάνει στροφή σε ένα νέο design και στοχεύει σε κοινό που ενδιαφέρεται για άνεση, ενισχυμένο ήχο, μία βελτιωμένη έξυπνη εμπειρία ακρόασης. Πάμε να δούμε πώς τα πετυχαίνουν όλα αυτά και, ενδεχομένως, πώς διαφέρουν τα δύο μοντέλα της σειράς.

Ο νέος σχεδιασμός αποσκοπεί στην άνεση και την τέλεια προσαρμογή των Samsung Galaxy Buds 3 στα αυτιά των χρηστών. Στο στέλεχος υπάρχει το Blade Light που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, τον εντοπισμό των ακουστικών. Όπως και τα παλαιότερα TWS της εταιρείας, έχουν touch controls. Επιπλέον, έρχονται με 3D scan και AI-based ear data clustering για να εξασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή και απόλυτη εμπειρία χρήσης.

Τα Galaxy Buds 3 έρχονται με λειτουργία διερμηνέα, που φροντίζει να μεταφράζει και να εκφωνεί κείμενα από το τηλέφωνο στα ακουστικά. Επιπλέον, έχουν έξυπνη βελτιστοποίηση ήχου με Adaptive EQ και ANC, καθώς και προσαρμογή των επιπέδων του ANC με το Ambient σε τρία επίπεδα: Adaptive Noise Control, Siren Detect, και Enhanced Voice Detect.

Η Samsung έχει εφοδιάσει τα Galaxy Buds 3 με Enhanced 2-way ηχεία που περιλαμβάνουν Planar Tweeter και Dynamic Wooper, αυτό έχει ως αποτέλεσμα Ultra High Quality ήχο SSC UHQ 24bit/96kHz και εύρος 40kHz. Βελτιώνονται και οι κλήσεις με 16 φορές καλύτερο μοντέλο και SWB με ~16kHz Voice Bandwidth. Επιπλέον, έχουν λάβει πιστοποίηση IP57 για αντοχή σε νερό και σκόνη.

Τέλος, αν και τα δύο μοντέλα μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά, τα απλά Samsung Galaxy Buds 3 έχουν 1-way ηχείο 11mm DD, σε αντίθεση με το 2-way 10.5mm DD/6.1mm Planar των Pro. Επιπλέον, το απλό μοντέλο δεν έχει Dual AMP, Ambient Sound, Adaptive Noise Control, Voice Detect/Siren Detect, και τα Blade Lights. Κυκλοφορούν στις 24 Ιουλίου με τα απλά να κοστίζουν 179.90 ευρώ και τα Pro 249.90 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.