Η Nothing μόλις παρουσίασε το πρώτο smartphone της υπό το οικονομικό brand CMF. Το CMF Phone 1 είναι εδώ και υπόσχεται να εντυπωσιάσει με την καινοτόμα σχεδίαση και τις δυνατές επιδόσεις του.

CMF Phone 1 Launch

Το smartphone διαθέτει οθόνη 6,67″ Super AMOLED με ανάλυση Full HD+, φωτεινότητα που αγγίζει τα 2.000nits, ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz, και 240 Hz touch sampling rate. Για τις selfies, υπάρχει μια 16 MP κάμερα, ενώ πίσω θα έχουμε μία κύρια κάμερα 50 MP και έναν αισθητήρα βάθους 2 MP.

CMF Phone 1 Launch

Αυτό που ξεχωρίζει στο CMF Phone 1 είναι η δυνατότητα αλλαγής του πίσω πάνελ. Μπορείς να αλλάξεις το χρώμα ή να αντικαταστήσεις το πάνελ σε περίπτωση ζημιάς. Επιπλέον, το πάνελ διαθέτει σημεία στήριξης για διάφορα αξεσουάρ όπως stand, λουράκι ή θήκη κάρτας.

Ο επεξεργαστής του είναι ο Mediatek 7300 και τον συνοδεύουν έως 6GB/8GB μνήμη RAM και 128GB/256GB αποθηκευτικός χώρος. Η μπαταρία του είναι στα 5.000mAh και υποστηρίζει φόρτιση 33W και αντίστροφη ενσύρματη φόρτισης 5W. Έχει λάβει επίσης πιστοποίηση IPX2 για αντοχή στο νερό.

CMF Phone 1 Launch

Το λειτουργικό σύστημα του CMF Phone 1 είναι το Nothing OS 2.6 βασισμένο στο Android 14. Επιπλέον, το smartphone θα λάβει δύο βασικές εκδόσεις Android και ενημερώσεις ασφαλείας για 3 χρόνια. Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, σταδιακά, με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στα 199,99€.

Αυτή τη στιγμή, η Nothing προσφέρει το τηλέφωνο σε τρεις προτάσεις με Μαύρο, Πορτοκαλί, και Μέντα πάνελ, ενώ υπάρχει και Μπλε πάνελ. Το κάθε πάνελ κοστίζει 35 ευρώ και το κάθε αξεσουάρ 25 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εκπληκτική τιμή.
    Εκπληκτική οθόνη. Επέκταση μνήμης micro SD.
    Απίστευτη αυτονομία μπαταρίας(πολύ σημαντικό για εμένα, δεν μου αρέσει να φορτίζω το κινητό μέσα στην ημέρα).
    Πολύ καλές φωτογραφίες & βίντεο. Ικανός μεσαίος επεξεργαστής.
    Μόνο δύο μειονεκτήματα:
    Δεν έχει στερεοφωνικά ηχεία (δεν με νοιάζει τόσο) & δεν έχει NFC. Λόγω NFC και μόνο, δεν θα το έπαιρνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.