Τι στιγμή που οι περισσότερες εταιρείες περιορίζονται σε προσαρμογές στο λογισμικό, η CMF, υπο-μάρκα της Nothing, φέρνει έναν αέρα φρεσκάδας, ακολουθώντας τη λογική της δημιουργίας προϊόντων με προσανατολισμό στο καινοτόμο design.

Σύντομα, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το νέο οικονομικό της smartphone με μοναδική λύση προσαρμογής μέσω διαφορετικών πίσω καλυμμάτων και αξεσουάρ. Μαζί, όπως αποκάλυψε, θα λανσάρει το δεύτερης γενιάς smartwatch της — το CMF Watch Pro 2, που θα προσφέρει αντίστοιχες δυνατότητες.

Η CMF by Nothing επιβεβαίωσε ότι το Watch Pro 2 θα διαθέτει σύστημα εναλλάξιμων στεφανών. Αν και η εικόνα που μοιράστηκε η εταιρεία δίνει μια πρώτη γεύση της δυνατότητας αυτής, δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον μηχανισμό που επιτρέπει την αλλαγή των bezels.

Το CMF Phone 1 διαθέτει εκτεθειμένες βίδες και έναν δίσκο στη δεξιά κάτω γωνία που επιτρέπει την αλλαγή πίσω καλυμμάτων και την προσθήκη αξεσουάρ. Ωστόσο, οι επίσημες εικόνες του Watch Pro 2 δείχνουν μια λεία, στρογγυλεμένη κάσα χωρίς εμφανή σημεία αγκίστρωσης.

Η επιβεβαίωση θα έρθει σύντομα, καθώς η CMF by Nothing θα κυκλοφορήσει το Watch Pro 2 στις 8 Ιουλίου, μαζί με το CMF Phone 1 και τα Buds Pro 2.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.