Κάθε χρόνο η Apple ανακοινώνει τις αλλαγές που κάνει στην κάμερα, όμως δεν είναι συχνά τόσο μεγάλες. Αυτή τη φορά όμως, με την κάμερα του iPhone 16 Pro ίσως δούμε μια μεγάλη αλλαγή.

Δύο μήνες πριν την ανακοίνωση μαθαίνουμε μια από τις μεγάλες αλλαγές στην κάμερα του iPhone 16 Pro, καθώς η συσκευή εμφανίστηκε στην έκθεση των προμηθευτών για τα μέρη της.

Η κάμερα του iPhone 16 Pro παίρνει μια αναβάθμιση που ήταν αποκλειστικά για το Max μοντέλα. Αυτή δεν είναι άλλη από τετραπρισμική περισκοπική κάμερα, με 5Χ οπτικό ζουμ και 25Χ ψηφιακό ζουμ. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχουμε δει στα μικρότερα iPhone 16 Pro εδώ και καιρό, στο κομμάτι της κάμερας.

Η Janet Kang του DigiTimes γράφει:

Η Apple πρόκειται να επεκτείνει τη χρήση περισκοπικών φακών στην επερχόμενη σειρά iPhone της, με τους Ταϊβανέζους κατασκευαστές μονάδων φακών, Largan Precision και Genius Electronic Optical (GSEO), να αναμένεται να είναι οι κύριοι προμηθευτές, σύμφωνα με πηγές του κλάδου.

Η Largan παρείχε περισκοπικούς φακούς για το premium iPhone 15 Pro Max που κυκλοφόρησε πέρυσι. Φέτος, περισσότερα μοντέλα στην επερχόμενη σειρά iPhone θα διαθέτουν περισκοπικούς φακούς. Η GSEO είναι πιθανό να ενταχθεί ως νέος προμηθευτής για τα φετινά iPhone.

Τι σημαίνει η ένδειξη ανακαινισμένο στους αποκωδικοποιητές της Cosmote TV!

Από ότι φαίνεται η Apple επεκτείνει την παραγωγή των περισκοπικών φακών για φέτος, κάτι που δείχνει πως το iPhone 16 Pro θα έρθει με 5X οπτικό ζουμ αντί για 3Χ, που έχει ο προκάτοχός του.

Προφανώς και είναι μια πολύ καλή προσθήκη στο οπλοστάσιο της Apple και του iPhone 16 Pro για φέτος. Μένει να δούμε πως θα διαφοροποιηθεί από το iPhone 16 Pro Max.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.