Τα Apple Watch Series 10 θα είναι λεπτότερα και θα έχουν μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης από τα προηγούμενα μοντέλα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo. Στο τελευταίο του σημείωμα, ο Kuo δήλωσε ότι οι επιλογές μεγέθους οθόνης στο Apple Watch επόμενης γενιάς θα αυξηθούν από 41mm σε 45mm και από 45mm σε 49mm. Επιπλέον, ο αναλυτής αναφέρει ότι θα έχουν λεπτότερο σχεδιασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple Watch Ultra έχει περίβλημα 49mm.

Όσον αφορά το επόμενο Apple Watch Ultra, ο Kuo δήλωσε ότι θα παραμείνει “περίπου το ίδιο” φέτος. Ωστόσο, αν οι αποδόσεις παραγωγής ανταποκριθούν στις προσδοκίες, θα μπορούσε να διατεθεί μια νέα επιλογή με σκούρου/μαύρου χρώματος κάσα. Σαφώς, ακόμα και αν παραμείνει ίδιο το design, περιμένουμε να δούμε έναν νέο επεξεργαστή που υποστηρίζει την ΑΙ της Apple, και ίσως κάποιες ακόμα αναβαθμίσεις.

Η Apple θα αρχίσει επίσης να χρησιμοποιεί την τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης για την κατασκευή εξαρτημάτων των Apple Watch αργότερα φέτος, ίσως και στα Watch Series 10, μετά από εκτεταμένες δοκιμές που βελτίωσαν σημαντικά την αποδοτικότητα της παραγωγής. Ο Kuo δήλωσε ότι η BLT θα είναι ο προμηθευτής των τρισδιάστατα εκτυπωμένων εξαρτημάτων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.