Η επόμενη γενιά των foldable smartphone Razr της Motorola βρίσκεται προ των πυλών, καθώς η εταιρεία όρισε την ημερομηνία παρουσίασης για τις 25 Ιουνίου, τόσο στην Κίνα, όσο και εκτός αυτής. Την ανακοίνωση συνοδεύει ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τμήματα των Motorola Razr 50 / Ultra σε πορτοκαλί και μοβ χρώμα, με faux δερμάτινη πλάτη.

Έχουμε δει πολλές διαρροές σχετικά με τα δύο τηλέφωνα. Το Razr 50 Ultra αναμένεται να διατηρήσει την κύρια οθόνη 6.9″ FHD+ και την εξωτερική 3.6″, αλλά θα έρθει με Snapdragon 8s Gen 3 και σύστημα καμερών 50MP κύρια + 50MP 2x tele, χωρίς ultra wide. Συγκριτικά, το Razr 40 Ultra είχε κύρια κάμερα 12MP και ultra wide 13MP. Η χωρητικότητα της μπαταρίας αναμένεται να αυξηθεί κατά 200mAh στα 4.000mAh.

Από την άλλη, το Motorola Razr 50 έρχεται με εξωτερική οθόνη 3.63″ την μόλις 1.5″ οθόνη του Razr 40. Η κύρια οθόνη του παραμένει η ίδια, ένα πάνελ 6.9″ FHD+. Το τηλέφωνο λέγεται ότι χρησιμοποιεί chipset Dimensity 7300X. Όσον αφορά τις κάμερες, η κύρια διαθέτει αισθητήρα 50MP και θα υπάρχει μια δευτερεύουσα 13MP, μάλλον ultra wide. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα παραμείνει η ίδια, 4.200mAh.

Περαιτέρω διαρροές υποδεικνύουν ότι η τιμολόγηση θα παραμείνει η ίδια με τη σειρά 40. Το Motorola Razr 50 αναμένεται να κοστίζει 700 δολάρια, ενώ το Razr 50 Ultra θα κοστίζει 1.200 ευρώ – οι διαρροές προήλθαν από δύο διαφορετικές πηγές γι’ αυτό και η αλλαγή στο νόμισμα, αλλά οι τιμές ταιριάζουν με τις τιμές κυκλοφορίας των προηγούμενων Razr σε ΗΠΑ και ΕΕ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.