Η Qualcomm πρόκειται να παρουσιάσει τον κορυφαίο Snapdragon 8 Gen 3 στα τέλη του μήνα. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Xiaomi μπορεί να ηγηθεί της κούρσας για το πρώτο smartphone που θα διαθέτει το SoC, παρουσιάζοντας τη σειρά Xiaomi 14 στις 27 Οκτωβρίου. Σε μια πρόσφατη δημοσίευση του στο Weibo, ο γνωστός leaker Digital Chat Station αποκάλυψε τα ονόματα άλλων των flagship smartphone που αναμένεται να ακολουθήσουν τις προτάσεις της Xiaomi.

Ο DCS πρότεινε ότι, μετά τη σειρά Xiaomi 14, μπορούμε να αναμένουμε διαδοχικές κυκλοφορίες από διάφορους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των OnePlus 12, iQOO 12 series, Realme GT 5 Pro, Meizu 21 series, Red Magic 9 lineup, Honor Magic 6 series και Oppo Find X7 series.

Οι φήμες γύρω από αυτές τις ναυαρχίδες υποστηρίζουν ότι τα OnePlus 12, iQOO 12 και iQOO 12 Pro θα ανακοινωθούν τον Νοέμβριο στην κινεζική αγορά. Μια πρόσφατη έκθεση υποστήριξε ότι το iQOO 12 θα κάνει επίσης ντεμπούτο τον ίδιο μήνα στην Ινδία.

Αν και πολλές πληροφορίες σχετικά με το Realme GT 5 Pro έχουν προκύψει σε πρόσφατες αναφορές, δεν είναι σαφές αν η Realme θα το ανακοινώσει φέτος ή το 2024. Ωστόσο, η νέα διαρροή από την DCS υποδηλώνει ότι το Realme GT 5 Pro μπορεί να κάνει ντεμπούτο τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους στην Κίνα. Η σειρά Meizu 21 έχει ήδη εμφανιστεί στη βάση δεδομένων του China Compulsory Certification (CCC), γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί επίσης να κάνει ντεμπούτο τον Δεκέμβριο.

Η σειρά των gaming smartphone της Nubia, Red Magic 9, μπορεί να κάνει ντεμπούτο τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους ή τον Ιανουάριο του 2024. Τα Honor Magic 6 μπορεί να ανακοινωθούν μετά το κινεζικό Φεστιβάλ Άνοιξης 2024, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να γίνουν επισημας το πρώτο τρίμηνο του 2024. Οι σειρές vivo X100 Pro+ και Oppo Find X7 αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2024 στην Κίνα.

Τέλος, η σειρά Samsung Galaxy S24 με τον Exynos 2400 και τον Snapdragon 8 Gen 3 αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2024, νωρίτερα από κάθε άλλη σειρά Galaxy S.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.