Στις 26 Ιουλίου, η Samsung θα παρουσιάσει την επόμενη συλλογή συσκευών της, η οποία περιλαμβάνει foldable smartphones, tablets, και smartwatches. Ένα νέο teaser από τον TM Roh επιβεβαιώνει ότι τα Samsung Galaxy Z Flip 5 και Fold 5 θα είναι λεπτότερα και ελαφρύτερα.

Παραδοσιακά, πριν από μια εκδήλωση Unpacked, ο TM Roh δημοσιεύει ένα κείμενο σχετικά με όσα ετοιμάζει η εταιρεία. Στο νέο του επιβεβαιώνει τα νέα tablets, τα καινούργια αναδιπλούμενα τηλέφωνα, και φυσικά τα smartwatches, δηλαδή τα Galaxy Z Fold 5, Flip 5, Tab S9 series, και τα Galaxy Watch 6 series.

Ο TM Roh εξηγεί ότι η εταιρεία επικεντρώθηκε στο να κάνει αυτές τις συσκευές Essential, Innovative και Harmonious. Στη συνέχεια επισημαίνει ότι η Samsung έχει “ανέβασε τα πρότυπα” στα νέα foldable, πως “κάθε γραμμάριο και χιλιοστό σε μια αναδιπλούμενη συσκευή απαιτεί μια μηχανική επανάσταση”, και ότι τα Galaxy Z Fold 5 και Flip 5 θα είναι “λεπτότερα και ελαφρύτερα από τις προηγούμενες γενιές”.

Αναμένεται ότι τόσο το Galaxy Z Fold 5 όσο και το Flip 5 θα υιοθετήσουν μια νέα σχεδίαση στον μεντεσέ που επιτρέπει και στις δύο συσκευές να μην έχουν κενό μεταξύ των τμημάτων τους και μειώνει το συνολικό τους βάρος. Το Galaxy Z Fold 5, για παράδειγμα, αναμένεται να είναι ελάχιστα γραμμάρια βαρύτερο από το Galaxy S23 Ultra.

Σχετικά με τα επερχόμενα tablets και smartwatches, ο TM Roh επισημαίνει ότι οι συσκευές θα λειτουργούν “αρμονικά” ως μια συνδεδεμένη εμπειρία. Τα Samsung Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5, Tab S9 series, και Watch 6 series θα κάνουν ντεμπούτο σε λίγες ημέρες και περιμένουμε ο TM Roh και η ομάδα της εταιρείας να πουν περισσότερα για όλα όσα έχει σχολιάσει ήδη το στέλεχος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.