Σήμερα, είχαμε την ανακοίνωση της Samsung για την άφιξη του Galaxy AI στα smartwatches της, μέσω του One UI 6 Watch. Το λειτουργικό είναι βασισμένο στο Wear OS 5, με κάποιες προσθήκες από την Samsung, αλλά και διαφορετικό γραφικό περιβάλλον. Η νέα έκδοση του Wear OS ανακοινώθηκε από την Google στο Google I/O 2024 και τώρα η Samsung, μας αποκαλύπτει τις δικές της πινελιές.

Τι νέο θα φέρει το Galaxy AI; Αρχικά θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες γύρω από την υγεία μας. Παράλληλα θα μας ενθαρρύνει ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινή μας ευεξία, με προτάσεις και προτροπές για άσκηση.

Το Energy Score θα μας βοηθήσει να κατανοούμε καλύτερα την καθημερινή μας κατάσταση, μέσω ανάλυσης στις προσωπικές μας μετρήσεις υγείας, όπως τον μέσο όρο άσκησης, την ποιότητα του ύπνου, την συνέπεια στην ώρα αφύπνισης, την δραστηριότητα της προηγούμενης ημέρας, τους καρδιακούς παλμούς μας και την μεταβλητότητα του καρδιακού παλμού μέσα στην ημέρα, αλλά και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Αυτές οι συμβουλές ευεξίας θα μας δίνουν πληροφορίες και συμβουλές για την γενικότερη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα μας.

One UI 6 Watch

Βελτίωση με το One UI 6 Watch θα δουν και όλοι οι αισθητήρες, καθώς βελτιώνονται οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται για την μέτρηση της υγείας μας, ενώ έρχονται πιο προηγμένα εργαλεία παρακολούθησης για “παροχή πιο ολιστικών, εξατομικευμένων και λειτουργικών πληροφοριών όταν συνδυάζεται με AI”.

Με αυτό τον τρόπο, ο αλγόριθμός ΑΙ για τον ύπνο θα βελτιωθεί, ώστε να παρέχει περισσότερες και πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες για τον ύπνο μας. Οι νέοι δείκτες ύπνου που προστέθηκαν για το Sleep Insights, θα μας προσφέρουν πιο λεπτομερή και ακριβέστερη ανάλυση για την ποιότητα του ύπνου, ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνήθειες και συνθήκες ύπνου. Παράλληλα θα μετράει και τον αναπνευστικό ρυθμό κατά την διάρκεια του ύπνου, ενώ θα υποστηρίζει και άλλες μετρήσεις όπως η διάρκεια του ροχαλητού, το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα και τους κύκλους του ύπνου.

Η τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει και στις λειτουργίες εκγύμνασης, με νέες λεπτομερείς μετρήσεις Aerobic Threshold / Anaerobic Threshold Heart Rate Zone για τρέξιμο, μετρήσεις Functional Threshold Power για ποδηλάτες και η νέα Workout Routine συνδυάζει διάφορες ασκήσεις για εξατομικευμένη προπόνηση και μεταβαίνει απρόσκοπτα στην επόμενη άσκηση χωρίς διακοπή.

One UI 6 Watch

Έρχεται και η νέα λειτουργία Race, που συγκρίνει τις τρέχουσες επιδόσεις μας, με τις προηγούμενες, ώστε να στήνουμε έναν αγώνα με τον εαυτό μας.

Ο Junho Park, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Ομάδας Σχεδιασμού Προϊόντων του Galaxy Ecosystem, δήλωσε:

«Επεκτείνοντας τη δύναμη του Galaxy AI σε όλο το οικοσύστημά μας, προσπαθούμε να ανοίξουμε όλες τις νέες δυνατότητες με βελτιστοποιημένες και συνδεδεμένες εμπειρίες που προσφέρουν στους χρήστες μεγαλύτερη εξατομίκευση και ευφυΐα. Η εισαγωγή του Galaxy AI στο Galaxy Watch είναι μόνο η αρχή αυτής της διαδικασίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε ακόμη περισσότερες ενσωματώσεις στο χαρτοφυλάκιο Galaxy μας πολύ σύντομα.»

Έρχεται πιστόλι και από το κατάστημα JMC Tech

Η νέα αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη αργότερα φέτος, με μια περιορισμένη beta να κυκλοφορεί τον Ιούνιο. Το One UI 6 Watch θα είναι διαθέσιμο στα Galaxy Watch4 , Galaxy Watch4 Classic , Galaxy Watch5 , Galaxy Watch5 Pro , Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.