Μιας και τα Xiaomi 13 series έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, και καθώς περιμένουμε το παγκόσμιο ντεμπούτο του 13 Ultra, ήρθε η στιγμή να ξεκινήσουν τα leaks για τα Xiaomi 14 series. Στα τελευταία νέα έχουμε πληροφορίες για το Xiaomi 14 Pro.

Ο γνωστός και έγκυρος, συνήθως, leaker Ice Universe δημοσίευσε ένα render στο οποίο ισχυρίζεται ότι βλέπουμε το επερχόμενο flagship smartphone. Σύμφωνα λοιπόν με τον leaker, αυτό το τηλέφωνο θα έχει σχετικά μικρά περιμετρικά bezels σε curved οθόνη και μέτριο punch hole κεντρικά τοποθετημένο.

Κατά τα άλλα, έχουμε μάθει ότι το Xiaomi 14 Pro θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 3 (προφανώς), 5.000mAh μπαταρία που θα υποστηρίζει 90W και 120W ενσύρματη φόρτιση και 50W ασύρματη φόρτιση, και αναβαθμισμένο σύστημα καμερών με WLG High-Lens κάμερες. Θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις με επίπεδη και curved οθόνη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.