Η Xiaomi κυκλοφόρησε ήδη το Xiaomi 14 στην αγορά της Κίνας και κατάφερε να πουλήσει 1.45 εκατομμύρια συσκευές σε 10 μόνο μέρες, σύμφωνα με την Wall Street Journal. Αυτό έγινε από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, και αποτελεί ρεκόρ για την εταιρία στην premium κατηγορία που δείχνει πως εδραιώνεται όλο και πιο πολύ.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι πωλήσεις έφεραν την εταιρία στην πρώτη θέση για την αγορά της Κίνας, για την 44η εβδομάδα του έτους, με την HUAWEI να είναι δεύτερη και την Honor τρίτη.

Παράλληλα, η Xiaomi ανακοίνωσε στο Weibo νέο ρεκόρ σε τζίρο, που φτάνει τα 22.4 δισεκατομμύρια CNY ($3 δισεκατομμύρια), για τις πωλήσεις στο 11.11, που είναι κάτι σαν την Black Friday για την Κίνα.

Οι συσκευές αναμένονται να ανακοινωθούν για την Ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2024, με τιμές μέχρι στιγμής άγνωστες. Παραμένουν όμως οι πρώτες συσκευές με τον Snapdragon 8 Gen 3 και οι πρώτες δοκιμές μιλάνε για τρομερά δυνατές επιδόσεις.

Είναι ακόμα αρχικά στάδια στην διάθεσή της συσκευής στην αγορά και αν συνεχίσει αυτή την ξέφρενη πορεία, θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική εμπορικά συσκευή. Όπως λέμε πάντα, ο σκληρός ανταγωνισμός πάντα ευνοεί τον καταναλωτή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.