Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους του αναγνώστες του techmaniacs.gr ότι η αλλαγή του αριθμού κινητής στο δίκτυο της Cosmote είναι εντελώς δωρεάν. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείς να προβείς στην αλλαγή αριθμού της σύνδεσής σου, μπορείς να το κάνεις εντελώς δωρεάν καλώντας στο 13888 της Cosmote. H διαδικασία κρατάει 1 λεπτό και η αλλαγή είναι άμεση.

Στη σταθερή η διαδικασία είναι διαφορετική:

Για να πραγματοποιήσεις αλλαγή του αριθμού σου πρέπει η σύνδεσή σου να λειτουργεί τουλάχιστον 6 μήνες με τον συγκεκριμένο αριθμό. Η ολοκλήρωση της αλλαγής πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Δε χρειάζεται να έρθει τεχνικός στο χώρο σου και στο διάστημα αυτό δε θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο.

Σημείωση
Από τη στιγμή που θα υποβάλλεις αίτημα αλλαγής αριθμού, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σταθερή η αλλαγή είναι χρεώσιμη κάπου στα 19 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλημέρα σας ,πριν λίγο καιρό κ αναφερ: έχοντας αρκετά χρήματα γιατί από την προηγούμενη επίσκεψη μου για να αποκτήσω συμβόλαιο κ κινητό μαζί ομπβλητης μου είπε ςωςτα ότι έπρεπε να υποβάλλω 100αυτα χρβςτουςα ώστε να πάρω κινητό κ συμβόλαιο ,μη έχοντας την πρώτη ςωςτα έφυγα την δεύτερη που περιγράφω όμως πήγα να ξοφληςω κ ο ίδιος πωλητής μου πε πως τρέχει ένα συμβόλαιο 40ε κ τα χει όλα κ χωρίς να δώσω τα προηγούμενα!!(κάμερες)αφού είχα κινητό λοιπόν κ με την υπόδειξη του ΚΥΡΙΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ Η 1 Η 2 ΜΗΝΕς ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΡΙΛΙΟ Κ ΕΝΩ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ Κ Ο ΛΟΓΟΣ ?ΤΟ ΑΛΟΛΥΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ..Κ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΩ ΤΗΝ 1 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΟΜΩΣ Κ ΑΦΟΥ ΤΗΔΣ ΕΞΗΓΗΣΑ Κ ΤΟ ΕΙΔΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΜΟΥ ΠΡ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΜΩΣ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΛΕΙΣΤΗ Κ ΣΕ ΟΛΑ Κ ΓΩ ΑΜΕΑ ΚΕΤΑ ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ Κ ΝΑ ΕΞΗΓΩ Κ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΘΑΣ ΝΑ ΠΑΩ Κ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΡΑΝ ΦΟΒΑΣΕ ΔΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?2 ΩΡΕΣ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κ ΤΟ ΝΟΘΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΠΑ Κ ΕΝΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΙΤΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΕΙΞΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΜΣ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΨΡΩΣΤΑΓΑ ΤΑ 100 Κ ΛΕΩ ΓΩ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ??ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΡΑΚΑΡΑ Κ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΙΟΥΔ ΕΛΛΕΙΟΥΣ ΤΟ 6992040123 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Η ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΥΡΙΕΣ Κ ΚΥΡΙΟΘ Κ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΔΚΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ??ΜΕΤΑ ?ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΜΕΝΑ ΟΥΣΤ ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.