Μετά το Βιετνάμ και την Ινδονησία, η Samsung φέρνει το Galaxy A24 και στη Μαλαισία. Το εν λόγω τηλέφωνο γίνεται διαθέσιμο λίγο πάνω από τα 200 δολάρια, ωστόσο μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι προσπαθεί σε κάποιο βαθμό να παραπλανήσει τους χρήστες ως προς τη RAM.

Το τηλέφωνο, δεν περιλαμβάνει 16GB RAM όπως αναφέρει το προωθητικό υλικό της εταιρείας. Αντίθετα, διαθέτει 8GB RAM και μπορεί ο χρήστης μέσω του virtual RΑΜ feature να φθάσει τη συνολική διαθέσιμη μνήμη στα 16GB.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα από τα φθηνότερα τηλέφωνα με την καλύτερη υποστήριξη, τεσσάρων μεγάλων ενημερώσεων του Android και ως πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μια 6.5 ιντσών Super AMOLED 90 Hz οθόνη, Mediatek Helio G99 chip, 5.000  mAh μπαταρία και 25W fast charging. Από κάμερες έχουμε μια των 50MP κύρια με OIS, μια 5MP ultrawide, μια 2MP macro και μια 13MP selfie.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.