Η Lenovo έχει εξαγοράσει τη Motorola, εδώ και μερικά χρόνια. Επίσης, η ίδια έχει μία σειρά επιχειρηματικών προϊόντων, όπως οι επαγγελματικοί φορητοί υπολογιστές ThinkPad. Φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο ThinkPhone με την υπογραφή της Motorola.

Τα νέα αποκάλυψε ο γνωστός leaker Evan Blass που δημοσίευσε renders του τηλεφώνου. Στην εικόνα βλέπουμε ένα smartphone με πολυπαιγμένο design στο module, αλλά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στον σχεδιασμό του, όπως η carbon πλάτη που θυμίζει το ThinkPad X1 Carbon laptop.

Το ThinkPhone των Motorola και Lenovo έχει ένα κόκκινο κουμπί όπως το κλασικό κόκκινο κουμπί των φορητών υπολογιστών ThinkPad. Στα laptop, αυτό το κουμπί εκτελεί διάφορες εργασίες, όπως scrolling, άνοιγμα μεγεθυντικού φακού, και άλλα. Στο τηλέφωνο δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει.

Δυστυχώς, ο leaker δεν ανέφερε τίποτα για τα χαρακτηριστικά του επαγγελματικού smartphone. Όμως, πηγή αποκάλυψε πολλά στοιχεία για το επερχόμενο τηλέφωνο. Τα υλικά κατασκευής του είναι Aramid Fiber Inlay και αλουμίνιο. Οι διαστάσεις τους είναι στα 158.76 x 74.38 x 8.26 χιλιοστά και έχει πιστοποίηση IP68.

Η οθόνη του ThinkPhone είναι στις 6.6 ίντσες, έχει pOLED panel, ανάλυση 2.400 x 1.080 pixels, πυκνότητα 402ppi, ρυθμό ανανέωσης 144Hz, φωτεινότητα 1.200nits, και υποστήριξη HDR10+ και DCI-P3. Ο επεξεργαστής του είναι ο Snapdragon 8+ Gen 1 και μαζί πάνε πακέτο 8GB/12GB μνήμη RAM και 128GB/256GB/512GB αποθηκευτικός χώρος.

Από κάμερες, το επερχόμενο “επαγγελματικό” τηλέφωνο των Motorola και Lenovo έχει 32MP selfie και τριπλό σύστημα στο πίσω module με 50MP f/1.8 κύρια με Omni-directional PDAF και OIS, 13MP f/2.4 120° ultra wide, και έναν κλασικό αισθητήρα βάθους. Η μπαταρία του είναι στα 5.000mAh και υποστηρίζει 68W TurboPower γρήγορη ενσύρματη φόρτιση και 15W ασύρματη φόρτιση.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, το ThinkPhone έχει διπλά στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos, δύο μικρόφωνα, in-display fingerprint scanner, υποστηρίζει Bluetooth και Wi-Fi άγνωστου πρωτοκόλλου, NFC, και διπλή SIM, και θα τρέχει Android 13-based ROM out of the box.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.