Η Motorola ακολουθεί τα βήματα της Vivo και της Xiaomi ανακοινώνοντας το πρώτο της Snpadragon 8 Gen 2 smartphone, το Motorola Moto X40.  Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο μέχρι να το δούμε στη global αγορά, καθώς όπως μαθαίνουμε θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές, λίγους μήνες αργότερα.

Moto X40

 

Το Motorola X40 έρχεται με την εξαιρετικά προηγμένη 165Hz οθόνη, προσφέροντας μια από τις πιο ομαλές σε gaming εμπειρίες. Η 6.7 ιντσών OLED οθόνη του smartphone εξοπλίζεται με ανάλυση 2400 x 1080, υποσχόμενο εξαιρετικές επιδόσεις ως προς τη φωτεινότητα και την παρουσίαση των χρωμάτων.

motorola moto x40

Ο επεξεργαστής, για τον οποίο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι θα βρεθεί στο εσωτερικό της οικογένειας Galaxy S23 βελτιώνει τις επιδόσεις σε σχέση με τον προκάτοχο κατά 35% ως προς την CPU και 25% στην GPU, ενώ καταναλώνει ακόμη λιγότερη ενέργεια. Αυτός θα είναι άλλωστε και ο λόγος που η Motorola επέλεξε μια μπαταρία 4.600 mAh μόλις. Υποστηρίζεται φόρτιση 125W.

Η Motorola, πάντως, αρνείται από την μεριά της να εμπλακεί στο πόλεμο των MPs εξοπλίζοντας το smartphone με μια κύρια των 50MP, συνοδευόμενη από μια 50MP δευτερεύουσα και έναν τρίτο 12MP. Στο μπροστινό μέρος ο χρήστης θα συναντήσει μια των 60MP,   ενώ θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με ως 12GB RAM και 512GB storage.

Moto X40

Αυτή τη στιγμή το smartphone στη Κίνα κοστίζει 490 δολάρια, ένα από τα πιο οικονομικά smartphones για την έκδοση των 8/128GB, ενώ οι εκδόσεις 12/256GB και 12/512GB καταφθάνει στα 575 και 615 δολάρια αντίστοιχα. Εν ολίγοις, απίστευτες τιμές για ένα τόσο ισχυρό smartphone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.